Asta ma intreb si eu in legatura cu baietii! ''mai exista oare si baieti seriosi''?
Si referitor la intrebare! Bineinteles ca sut si fete calumea, dar sunt mai greu de gasit!
Baieti seriosi exista, dar fete serioase nu am intilnit. Unde as putea gasi una?
Ai zis că nu ai întâlnit, atunci de ce ne faci vagaboande?
Nu știu.
Nu stiu unde poti intalni una, dar fi optimist, poate vei da peste una dar trebuie sa ai rabdare!
Si pe bune? Mai exista baieti seriosi? Eu sincera nu am intalnit! INCA!
Da exista tot ce doresti, acum sti cum este cum iti asterni asa dormi, somn usor si sa nu sforai ca o deranjezi pe doamna. da exista. Daca tu vrei sa existe, exista daca tu vrei sa nu existe decat ce gandesti aia este decat in capul nostru dar indiferent de ce doresti tot om se numeste nu arunca cu piatra, uitate la tine si o sa vezi oare tu nu ai pacatuit sau esti sfant. hai sa fim seriosi.
Arata-mi acea fata si ma inchin in fata ei. nu am intilnit pentru ca nu exista. Daca esti asa sigura arata-mi unde este si cine este.Sa te vad acum.
Eu am cautat si nu am gasit asa ca pot spune: alea care le vezi cu hihihi si lalala afara nu sant cine stie ce, fetele bune la suflet stau ca noi ascunse la domiciliu sau la munca.
Draga Selena, daca doresti iti pot da emailul sa comunicam. As fi curios sa aflu mai multe despre tine si opiniile tale
Spetsnaz cred ca avem nevoie de trupele de elita rusesti caci alta solutie nu vad
Diabla tu esti f optimista. Tu ai gasit baieti seriosi? Esti multumita?
Hai mă, voi toți sunteți serioși.
Apreciați ce aveți în jur.
Vă uitați la altele, sigur.
Ce cumperi, aia mănânci, nu mai spune că suntem pe cale de dispariție.
Nu sunt sfint dar am o doza de moralitate si umanitate. Crezi ca e putin?
De ce spui că sunt optimistă?
Aici e vorba de fete, nici nu vă interesează că sunt și fete la locul lor, voi le vreți pe altele, toate paparudele. Iar când ele pleacă, vin toate băgate în aceeași oală.
Am vazut sfaturile tale cu privire la cine sa renunti si la cine nu. Daca o fata e calumea de ce pleaca? De unde stii tu ce vreau eu? Cred ca te-ai grabit
Hmm. Ştii tu cum e : Mai bine creşti o copilă decât să întreţii o.
Normal că există, trebuie să ştii s-o cauţi.
Eu stiu, dar nu conteaza doar sa stii sa cauti ci conteaza s-o si gasesti.
Offf! Nu esti cum am amintit in intrebare, dar esti in schimb rautacioasa- "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti". Esti in stare?
ĎĮĐĬ întreabă: