Nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta. Am 19 ani, implinesc 20 in noiembrie.
Se gasesc dar sunt rare in Romania. Ele se uita mai mult dupa partea materiala.
Exista, dar prea putine mai gasesti. In general, fetele cauta un smecheras cu bani, masini..fite..bineinteles, nu toate, majoritatea. Sunt si fete sufletiste dar de obicei alea sunt luate de proaste..pentru ca baietii nu stiu sa aprecieze o astfel de fata iar fata la un moment dat se satura si se schimba. Cunosc multe fete care erau foarte sufletiste dar au suferit prea mult si s-au schimbat.
Eu cred ca toate materialiste si pe interes dar poate isi vei gasi tu o alba ca zapada sa ma contrazici
Ai o mie de fete. 999 de fete sunt la fel adica nesufletiste. Ultima moare si nu mai ai timp sa vezi daca e sufletista sau nu. Probabilitatea e foarte mare ca si ultima fata sa fie tot nesufletista dar exista o sansa, fie ea cat de mica, ca ea sa fie sufletista. Tu te bazezi doar pe probabilitate. Daca nu ai intalnit asemenea fete nu poti spune ca nu exista. Nu poti caracteriza miliardele de fete/femei de pe lumea asta doar pe baza faptului ca cele 100/1000/10.000 pe care le cunosti tu sunt nesufletiste.
Atat.
Mereu unul dintre sexe va spune chestii de genul despre cel opus. Exista, sunt la baietii care nu le merita.
In zilele noastre nu cred ca mai gasim 'asa ceva'. Toate fetele sunt interesate sa stea cu cineva cu bani, masina sa le plimbe peste ot si cam atat.
Da. Exista, dar vezi tu, a fi sufletista e ceva relativ. Depinde ceea ce intelegi tu prin acest cuvant.
Eu inca mai exist... dar sa stii ca toate fetele pun la suflet mai mult decat baietii
Nu mai zic absolut nimic. Iti doresc sa intalnesti o fata sufletista ca sa vezi ca te inseli.
Pe romantism si pe dragostea purtata persoanei de langa tine.Cunosc fete sufletise, dar si baietii...Deci? De ce nu?
Mutubal întreabă: