| bluebutterfly2013 a întrebat:

Credeti ca mai exista fete sufletiste?

144 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Andreea_Elena_Matei_1998 a răspuns (pentru bluebutterfly2013):

Ce inteleg eu prin suflet? E ca si cum m-ai intreba ce inteleg prin culoarea "verde"....Sufletul e atunci cand cineva arata ca are asa ceva.Cand nu te jigneste, etc..Sunt multe persoane care chiar daca au suflet arata ca sunt niste badarani.Am avut de aface cu astfel de oameni si stiu cum e. Altcumva nu pot explica ce inteleg prin suflet!

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Orice fata are un suflet destul de mare. De ce? Cred ca ....pentru ca ele iubesc mai mult decat trebuie pe cine ar trebui a nu iubeasca. Adica ne indragostim cel mai des de cine nu trebuie...

| Ralucutza2013 a răspuns:

Daca nu ar exista oare ce ne-am face asa ca sigur exista

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns (pentru bluebutterfly2013):

Eu am raspuns ce ce cred. Si totusi ai dreptate, dar cateodata este mai greu. In unele privinte

| ClaudiTTssA a răspuns:

Da sigur daca intalnesti o fata al carui nume e special pentru tine fi sigur ca acea e aleasa ta! happy

| CrinescuEva888 a răspuns (pentru bluebutterfly2013):

Nu vreau să mă laud dar eu cred că am citit 50 de cărti luna asta! si apropo este destul de greu să citești o persoană! Dar succese

Încearcă să privești lumea din înterior si o ve-i șăsi pe cea perfecti (pe cea care îți este sortită

Sufletu este mai mult decît încape un înșeles în rațiunea umană si specific *unor băieti este să le ignore sufle tu fetelor : *(

Știi tu chiar nu îmi pari optimist ești un * pesimist pur *, eu cred că prin cîte am trecut ar trecut ar trebui să fiu o ratătă cu staj de muncă în domeniul Băieți.Și apropo fetele nu sunt toate la fel.

Stii poți să îmi explici ce înțelegi prin " ate scunde de băieții buni"?

| CrinescuEva888 a răspuns (pentru InfinityIsTheLimit):

Da spui adecărul

Te înțeleg si aș vrea să-ți povestesc ceva.
" Cîndva eu eram o fire pură si plină de viață -aș putea spune extrem de energică si cu dorința de a schimba lumea sprebine în inimă- dar a venit o xi cînd în clasa mea a venit un băiat nou- nu aș zice că mam lăsat păcălită ușor dar asa a fost (mam îndrăgostit lulea).am iubit am dărui acelui om una din iața mea ca pînă la urmă el să îmi spună că ÎL ENERVEAZĂ CHESTIA CU DRAGOSTEA E CEVA REAL SI EU TOT ÎL ENERVEz.Așa că ma lăsat si basta.ANul viitor trec în clasa a 8 si înplinesc 15 ani dar nu mai sunteu însumi.Mam deplasat de la fire energică si plină viață la eu (una închisă si neagreabilă. Cîtiodată mă satur de viața asta mișelnică si plină de necazuri.Acum prefer să stau în casă și să citesc Ba mai mult am o prietenă unică cu care scrim ROMANE FANTASY. Știi îmi pare rău dar viață mea nu mai e plină de culoare si doar pot să rămîn la visele despre o dragoste adevărată."
Aș vra să mă schimb dar nu prea pot Scuze Si SUCCESE

| CrinescuEva888 a răspuns:

Încearcă să crezi că ai să o găsești pe cea pe care o cauți.Și de ce ești atît de REALIST?

Mulțumesc de sfat.Dar încearcă să fii macar puțin mai OPTIMIST.OK?
Dar te înțeleg sunt si eu un realist cu înțelegere si un filosof enervant la doar 14 ani ai mei.Nici nuștiu ce părere au celalti dacă ar sti că raspunsurile filosofice realistice si sufletești sun date de o fată de doar 14 ani.Tu ce crezi depinde de suflet?

Poate ai dreptate!

Știi poate sufletistă pentru tine este un pic mai mult decăt îți imaginezi, undeva în adîncul sufletului.

Întrebări similare