Sigur ...mai greu de gasit dar exista:p..Asa cum exista si ura, asa cum exista si moarte, asa cum exista si viata. ..sunt lucruri ce mereu vor dainuii
Of, din pacate din ce in ce mai rar
majoritatea cuplurilor isi urmaresc interesele, el sex ea bani sa iti explic de ce
daca ea nu ar mai face sex el ar parasi-o, daca el nu i-ar mai face poftele ea l-ar parasi
asta observ eu la cuplurile din ziua de azi
Cum sa nu sunt de 4 ani cu prietena mea si am 15 ani si o iubesc foarte mult
Iau ca retorica intrebarea ta!
Exista si va exista atita timp cit va exista umanitatea; este adevarat ca acum sunt mult mai vizibile "legaturile interesate" (pe vremuri erau mai bine camuflate ), dar pentru cei ce apreciaza sentimentul sincer (refuzind sa cumpere sau sa se lase cumparate/i) le recomand rabdare si refuzul compromisului!
Ahh sinteti atit de naivi. ati uitat cu totii de dragostea parinteasca si o definiti acest cuvint doar ca o relatie intre un baiat si o fata. Ei bine nu mai cauta raspunsuri, mama ta pina la sfirsitul vietii ei te va iubi (si da, spre uimirea ta asta la fel e dragoste) si asta e si va ramine dragoste adevarata. Cit despre cealalta categorie fiecare analizeaza in felul lui, si cum n-ar fi ea nu e vesnica. Pretuieste-ti parintii cit ii ai in viata dar nu cauta persoane perfecte carora sa le furi o sarutare. Nimeni nu te va iubi mai mult ca mama ta si nimeni nu merita mai multa atentie decit ea. Nu interpreta tot raspunsul meu ca o morala plictisitoare, e doar un sfat, BYE...
Exista daca intalnesti persoana potrivita. Dragostea adevarata poate dura chiar si o viata intreaga daca acea "scanteie" nu s-a stins inca. Dragostea e si amara dar si dulce.Asanumita "dragoste" trebuie aleasa cu grija, ca nu cumva sa suferi. Funda?
Da,dar rar de ce? pentru ca daca nu ai banii nu ai femeie si majoritatea sunt pe interes
baietii vor mai mult sex si nu relati serioase,adevarul e ca nici nu ai cu cine, sincer toate spuneti ca vreti iubire doar ca tradus cuv iubire inseamna banii, interes, ipocrizie, falscitate, prefacatoarie etc
blog=profil
Se pare ca Tu ai parinti care nu ti-au oferito. Ea e constanta si nu dispare. Insa ceea ce voi numiti iubire adevarata intre o fata si un baiat, e doar un drog temporar care isi pierde cu timpul efectul. Nu ignor placerea si satisfactia morala a acestui drog pur si simplu e periodic si nu dureaza in timp, e frumos atita timp cit exista. Nu lua tot la general cu expresia in ziua de azi. Da, e adevarat uneori sintem priviti de parinti ca o problema in viata lor, dar totul se rezuma doar la un dubiu, parintii ne-au iubit si ne vor iubi buni/rai asa cum sintem.
Lovedreamsnopeoeple întreabă: