Nici nu este indicat sa aflii daca esti compatibil dupa casatorie,inainte asa se proceda si multi divortau pentru ca nu se potriveau in pat, mai bine ca lumea a evoluat, e o prostie sa te casatoresti si sa iti dai seama ca nu merge deloc si mai faci si un copil si te desparti, si asta pentru ce, doar pentru o credinta invechita
Aaaa TU ai fi dispusa sa astepti sa primesti un cadou peste 4 ani, un cadou care ti-l doreai de mult timp, de la iubitul tau, stiind ca acesta il are in casa?
Si eu cred ca e o prostie sa astepti pina la casatorie. Daca fetele virgine asteapta ''pe cel special'' atuci e treaba lor.Dar oricum si dupa casatorie poti sa simti ca totusi nu e el ''acel special''. Atunci ce faci?
Da asa e.Cunosc cazuri in care mariajul merge foarte bine si i-a parut bine ca a asteptat, dar si cazuri in care s-au despartit...deci nu e ceva general.Eu vroiam doar sa cunosc niste opinii in cazul asta, mi se pare interesant pentru vremurile noastre.
Normal,ca NU.Insa nici cele care se culca cu toti tipii iesiti in cale nu sunt de apreciat.se incadreaza undeva la tarfulite, cel putin pentru mine
Interesanta comparatie Eu as astepta, nu-i problema.Acum depinde, ca sunt oameni care nu ar astepte nici cateva saptamani si oameni care au rabdare.Suntem toti diferiti.
Nu,nimeni nu astepta, in viata mea de cand pe TPU n-am auzit asa ceva, trebuie sa afli daca esti compatibil/a cu ea/el altefel puteti divorta
Virginitatea unei fete nu e un cadou asa de lesne de oferit e vorba de moralitate, incredere si cinste pentru propriul corp dar na... asa vorbesti daca nu iubesti cu adevarat o fata
Eu nu cred ca mai exista fete care vor sa ramana virgine pana la casatorie. Toate zicem asa pana dam de placere...
Sincer nu cred, rar mai intarnesti baietii care sa astepte asa ceva multi fug de resposabilitate
virginiavirgina întreabă:
Anonim897897 întreabă:
anonim_4396 întreabă: