| Corrine_1413 a întrebat:

Credeti ca mai sunt baieti dispusi sa astepte o fata virgina pana la casatorie?

15 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Nici nu este indicat sa aflii daca esti compatibil dupa casatorie,inainte asa se proceda si multi divortau pentru ca nu se potriveau in pat, mai bine ca lumea a evoluat, e o prostie sa te casatoresti si sa iti dai seama ca nu merge deloc si mai faci si un copil si te desparti, si asta pentru ce, doar pentru o credinta invechita

| irinel01 a răspuns:

Nu

| cryssu2008 a răspuns:

Aaaa TU ai fi dispusa sa astepti sa primesti un cadou peste 4 ani, un cadou care ti-l doreai de mult timp, de la iubitul tau, stiind ca acesta il are in casa?

| derpiiiiiiiina a răspuns:

Si eu cred ca e o prostie sa astepti pina la casatorie. Daca fetele virgine asteapta ''pe cel special'' atuci e treaba lor.Dar oricum si dupa casatorie poti sa simti ca totusi nu e el ''acel special''. Atunci ce faci?

| Corrine_1413 explică (pentru derpiiiiiiiina):

Da asa e.Cunosc cazuri in care mariajul merge foarte bine si i-a parut bine ca a asteptat, dar si cazuri in care s-au despartit...deci nu e ceva general.Eu vroiam doar sa cunosc niste opinii in cazul asta, mi se pare interesant pentru vremurile noastre.

| Demonull a răspuns:

Normal,ca NU.Insa nici cele care se culca cu toti tipii iesiti in cale nu sunt de apreciat.se incadreaza undeva la tarfulite, cel putin pentru minebig grin

| Corrine_1413 explică (pentru cryssu2008):

Interesanta comparatie laughing Eu as astepta, nu-i problema.Acum depinde, ca sunt oameni care nu ar astepte nici cateva saptamani si oameni care au rabdare.Suntem toti diferiti.

| adrianamara a răspuns:

Ma tem ca nu mai sunt, poate uni care au trait izolati!

| MihaiSmeker a răspuns:

Nu,nimeni nu astepta, in viata mea de cand pe TPU n-am auzit asa cevahappy, trebuie sa afli daca esti compatibil/a cu ea/el altefel puteti divortahappy

| ALeXsSaY a răspuns (pentru cryssu2008):

Virginitatea unei fete nu e un cadou asa de lesne de oferitstraight facestraight facestraight face e vorba de moralitate, incredere si cinste pentru propriul corpstraight face dar na... asa vorbesti daca nu iubesti cu adevarat o fatahappy

| Oana92 a răspuns:

Eu nu cred ca mai exista fete care vor sa ramana virgine pana la casatorie. Toate zicem asa pana dam de placere...

| Andrei_Iana_1995 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuu.

| ThatWeirdFuck a răspuns:

Da, la manastire.

| RAY a răspuns:

Sincer nu cred, rar mai intarnesti baietii care sa astepte asa ceva multi fug de resposabilitate

| Crytek6 a răspuns:

Nu -_-