La inceput cand ne-am intalnit prima data nu mi-a placut de el, era si cam direct, dar doi ani mai tarziu, el a devenit un fel de obsesie. Deci da, doar pentru ca nu exista atractie la inceput, asta nu inseamna ca ea nu se poate dezvolta. Ideea e ca nu trebuie sa judeci cartea dupa coperta, chiar daca lumea vede o persoana doar intr-un fel (superficialitate), asta nu inseamna ca trebuie sa o vezi si tu in acelasi fel. Trebuie sa vezi dincolo de ambalaj (dar si ambalajul conteaza).
Dar ai fost vreodata cu el? sau l-ai vazut doar ca pe un frate supadepui?
Nu. Dupa ce mi-am dat seama ca de fapt era un tip inteligent si diferit, mi s-au cam aprins calcaiele, dar era deja prea tarziu. Daca nu mi-a receptat bine semnalele, sa fie-n bafta lui.
Poate nu erau bune acele semnale, azi daca te-ai vedea cu un baiat care nu atrage fizic ce ai face?
Nu stiu. Daca ma abordeaza, posibil sa conversam, daca nu, nu. N-o sa trag de maneca pe nimeni.
Dar daca e un baiat frumos si se uita la tine iai da o sansa nu?
Eu dau oricui sanse, indiferent daca e frumos sau mai putin frumos. Ideea e sa fie inteligent, respectuos, educat si sa stie sa abordeze o fata intr-un mod subtil si manierat ( nu-mi plac disperatii). Doar pentru ca un tip frumos se uita la mine, asta nu inseamna ca o sa si vorbim sau ca o sa ajungem mai departe.
Daca te-ai vedea cu unu care te respinge fizicul lui ce ai face?
E mai mult decat o simpla atractie. Ideea e ca eu nu-mi exprim sentimentele sau ceea ce gandesc in mod direct, le tin doar pentru mine. E complicat...
Nu stiu...as iesi de cateva ori cu el, dar nu cred ca relatia noastra ar rezista...Nu sunt absurda, nu vreau un top model, dar daca zici ca fizicul lui e RESPINGATOR, atunci nu cred ca m-as simti atrasa de el
Bravo pentru sinceritate, ai respectul meu, dar ca prieten ar fi ok?
Din experientele tale din trecut un baiat care nu ti-a placut de la prima vedere ti-a placut apoi de el?
Deci :era un baiat pe care l-am cunoscut acum 7 ani si ceva.Si la inceput ne uram.Ne certam intr-una.(el era genul badboy, dar pe atunci era mai mic si nu arata wow, dar totusi era dragut). Insa dupa un timp cand am crescut amandoi am inceput sa-l plac mult (el nu ma place decat ca prietena)si sa ne intelegem ft bine, suntem prieteni ft buni, imi spune totul...Deci la incepit nu mi-a placut la fel de tare, dar acum il plac mult...totusi nu e chiar cel mai bun exemplu, pentru ca a existat un fel de atractie la inceput, era ti-am zis genul de baiat care atrage toate fetele, numai ca cu mine avea o relatie mai ciudata(ne certam).Nu stiu daca ai sa intelegi ceva din ce ti-am zis
Daca atragea toate fetele nu ma mir ca te atragea si pe tine, ce inseamna pentru tine badboy?
Depinde.Pentru mine e un baiat care pare dur fata de ceilalti,care e seful gastii,care arata bine,care e populat,"smecher"(bine,nu ma refer la clasicul model de macho imbracat in negru cu creasta si motocicleta), care atrage fetele, dar care are o latura sensibila, pe care nu o arata in public, ci doar fata de persoana iubita
Stiu,dar eu ma refeream la un baiat care sa nu fie inteles de nimeni, deci sa nu poata avea o relatie adevarata...decat cu mine.Cumva eu sa ajung la latura sensibila...
Asta vreti toate sa faceti din badboy un baiat cuminte apoi te plictisesti de el cand devine sensibil
E posibil sa se intample asta.Eu am placut o fata in clasa a 7-a, ea nu ma placea si a trecut totul.In clasa a 8-a cand nu mai simteam nimic, ma placea ea pe mine.Dar totusi erau sentimente pe o perioada scurta, aveam 14 ani amandoi si apoi i-a trecut si ei si s-a terminat totul. Poti sa te gandesti si la prieteni, spre exemplu poate ai avut persoane cu care acum cativa ani te certai si acum ti-au devenit prieteni apropiati
Nu.Eu nu vreau sa-l fac baiat cuminte.Eu vreau sa fie rau, seducator si periculos.Asta ma atrage.Dar toti cei duri au o latura sensibila, vreau doar sa ajung la ea, sa stiu ca ea exista. Vreau sa fie ironic, uneori malitios, arogant...
Posibil ca au asta daca nu sunt psihopati, faza proasta e ca cand o descoperi il poti manipula sa-l faci catelusul tau, ceea ce nu-i prea ok
Cred ca noi doi avem viziuni diferite asupra laturii sensibile.Eu nu ma gandesc la un baiat dur ca la o fetita plangacioasa sub o masca de fier.Pur si simplu, il vad ca pe un om care desi e dur si da impresia ca e indiferent, tine foarte mult la persoanele iubite(prieteni, iubita)si ar face orice ca sa-i protejeze...ba chiar il vad ca pe un baiat excesiv de protector
RAY întreabă: