| RAY a întrebat:

Credeti ca o fata o sa te placa candva daca nu te-a placut la prima vedere? ati avut vreo experiente de genul asta ca o prietenie in care tu ca fata sa nu te fi simtit atras de el dar sa fi aparut iubirea in timp? credeti ca una frumoasa se va simti atrasa de un barbat care e dragut ca aspect fizic? merita sa merita sa vorbesti cu fete frumoase?

ps Kiwibibilă iar isi fac parul alb si riduri pe fata las ca esti tanara si inca nu se vede

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Da,dar prin "excesiv de protector"m-am referireferit ca vreau sa fie gelos,sa fie genul posesiv,dar nu care se infurie pe tinw daca stai de vorba cu altul, ci genul care sa il ia la misto pe tipul respectiv, sa fie ironic cu el, adica la el protectia sa insemne atat fata de pericole, cat si fata de alti barbatihappy

| AndreiWeisz a răspuns:

Da, se poate. Eu am iesit la un moment dat cu o tipa care la inceput mi-a zis ca sunt arogant si nesimtit laughing dupa vreo cateva zile, am ajuns sa vorbim din nou, am chemat-o pe afara, a venit si si-a schimbat total parerea despre mine. Deci, da, se poate.

| Nevm a răspuns:

Am ras de fata lui, mi se parea..comica.This is KARMA.
Dupa ceva timp, tremuram cand il vedeam.

| SG1995 a răspuns:

"Credeti ca o fata o sa te placa candva daca nu te-a placut la prima vedere?"

Pai desi atractia fizica e la prima vedere, atractia emotionala nu apare totdeuna instant, gen mi-a luat o saptamana pana sa ma indragostesc ultima data.

"ati avut vreo experiente de genul asta ca o prietenie in care tu ca fata sa nu te fi simtit atras de el dar sa fi aparut iubirea in timp? "

Nu am avut o experienta de genu, ray nu confunda atractia cu iubirea, iubirea autentica se formeaza in timp, de altfel relatiile in sine se formeaza in timp, ideea ca iubirea e o decizie, atractia in schimb nu e.

"credeti ca una frumoasa se va simti atrasa de un barbat care e dragut ca aspect fizic? "

Ai vazut acel videoclip de la Zaiafet care ti l-am trimis, no bun. Stiai ca tipul ala era casatorit inca de pe vremea cand era gras, deci da, femeiile pot fi atrase de tipi mai plinuti.

"merita sa merita sa vorbesti cu fete frumoase? "

Exista o vorba nu risti, nu castigi, si sunt de-acord cu asta, daca nu iti asumi niciun risc o sa ajungi un tip izolat trist si fustrat.

| RAY explică (pentru SG1995):

Mai bine trist si frustrat decat fratele fetelor seby

| anaismid a răspuns:

Da, se poate. eu am intalnit un baiat care nu m-a atras absolutt deloc din punct de vedere fizic, dar totusi am tinut legatura ca si amici si am descoperit o ca are o personalitate extraordinara si ca aveam extrem de multe lucruri in comun. si usor usor peste cateva luni am ajuns sa simt mai mult decatera pana atunci si sa avem o relatie.