Daca va iubiti cu adevarat si aveti incredere unul in celalat poate tine si toata viata.
Da ar putea tine atat timp cat sunteti sinceri si aveti incredere unul in celalalt. Distanta nu exista cand iti place/iubesti pe cineva. Daca amandoi sunteti cu capul pe umeri, distanta de 170 km este inexistenta.
Distanta nu e un obstacol pentru 2 suflete ci mai degraba un test pentru o dragoste adevarata.
Sincer, iti zic eu ca nu tine...doar pe o perioada, dupa apar gelozii..si va certati, ma rog nu este chiar in toate cazurile asa, dar la mine cel putin asa a fost...
Buna.distanta asta e ca un fel de test pentru voi ca sa vedeti cat de mult tineti unul la altu.atata timp cat exista incredere poate rezista.increderea e cea mai importanta.si sa lasati gelozia la o parte ca nu duce la nimic bun mai ales cand e vorba de distanta.succes
Eu nu prea mai cred in relatiile la distanta.Am avut si eu relatii la distanta mai mica decat in cazul tau si toate s-au terminat destul de urat.E greu cand persoana iubita nu se afla aproape de tine.
Între mine şi viitoarea mea soţie sunt 300 de Km şi relaţia a durat 5 ani, iar acum urmează să ne căsătorim. Depinde de ceea ce pretinzi şi de ceea ce oferi. Depinde de încredere, devotament şi responsabilitate. În cazul meu a ţinut şi va continua. În alte cazuri nu ştiu. Deci, cu siguranţă se poate, dacă se vrea. Numai bine!
Nu prea mult. Dar nu va vedeti chiar deloc? Adica pentru mine revederile cu iubitul sunt cele mai frumoase dupa ce nu ne-am mai vazut mult timp. Dar asa sa nu va vedeti deloc nu cred ca ar rezista sti vorba aia 'Ochii care nu se vad se uita'
Daca tineti unul la celalalt poate tine pentru totdeauna. O prietena de'a mea este cu un baiat de aproape un an de zile si ea sta in Madrid si el in Belgia. Deci da, poate tine.
Relatia la distanta nu exista decat in mintea unora care nu au fost capabili de o relatie normala.
Daca va iubiti cu adevarat dc nu?
Relatia voastra trebuie sa se bazeze pe onestitate si intelegere.
Dar trebuie sa faceti si reala aceasta relatie sa nu o lasati numai virtuala.
Bafta!
Mai exact caracal-Bucuresti,,eu mai locuiesc si in Craiova,st la facultate acolo,, va multumesc pentru pareri,, e prima relatie la distanta sisimt k o se rupa, eventual o sa incerc sa cunosc pe cv mai aproape de mine, am avut relati cu colege de facultate dar nu a fost ceva serios
Pavel Andrei, sincer ne-am cunoscut intr-un mod foarte amuzant am agatato de fata cu gagiso care era francez la mare iar ala nu cunostea limba romana, i-am zis ca sunt varuso la francez, dupa care i-am zis sa-mi dea telefonul sa-mi dau bip cu nr ei, iar ala s-a uitat mirat si a intrebat-o in franceza de ce i-am luat tel iar ea ia raspuns sa ia nr lu matusamea sa-i zica la multi ani de ziua ei,,, iar eu intr-o zi aflandu-ma la Bucuresti la varumeo in vizita am sunat-o ne-am sarutat,
si am iesit la o cafea pe unirii pe acolo am invitato la varumeo la apartament dar nu a vrut, faza cea mai smechera a fost cand i-am zis la francez: am cousin your girl friend,,, el sa ma cunoasca sa dea mana cu mine, mai am de gand sa ma duc de vreo 2 ori pe la Bucuresti sa ma vad cu ea, mai trec si pe la varumeo, dupa care o chem ori in Craiova ca am si acolo o garsoniera sau daca nu in caracal k e mai aproape, odata ajunsa la mine acasa o sa dormim in acelasi pat, facem sex si cam aia e continuam relatia
Rebecca00 întreabă: