Buna. Si eu m-am despartit de prietenul meu acum 3 sau 4 luni. In ziua in care m-am despartit de el am dat la max Single Ladies. Inteleg cum e m-am mai despartit de el de 2 ori. La inceput am plans dar ma gandesc ca este mai bine asa. Daca nu a mers asta e. Eu ma gandeam ca daca tin la el vreau sa fie fericit si daca cu mine nu era fericit nu are decat sa fie cu cine vrea . Nu stiu daca il vei uita dar in timp nu vei mai suferi atat de tare. Cand te gandesti la el gandeste-te la momentele frumoase si zambeste. Nu te mai gandi la despartire. Gandeste-te ca a fost frumos ca s-a intamplat.
Te .
In 6 luni iti trece, cam asta e media, incearca sa acorzi atentia la alte lucruri, nu te mai gandi toata ziua la el, capu' sus baieti mai sunt cacalau!
N-am nici o idee si eu sunt in aceeasi situatie si e foarte greu dar trebuie sa treaca, daca el poate sa stea fara mine pot si eu sa stau fara el, numai bine.
Incearca sa-ti ocupi timpul liber cu lucruri care iti plac.nu te mai gandi la el.arunca tot ce ai de la el (absolut tot).
Anonim519 întreabă: