Daca așa prietene ai e clar ce fel de persoana ești. Cine se aseamănă se adună, deci spune multe despre tine.
Normal ca inseala
Asa cum si barbatii inseala
Asa cum toate rasele inseala
Asa cum si gay inseala
Da,din pacate multe inseala.
Atunci cand partenerul/a umbla cu alti parteneri si e intr-o relatie cu tine se numeste inselat.
Da, dar înșelatul la sexul feminin este altfel.
O femeie inseala în momentul în care partenerul de viata nu ii acorda atenția și afecțiunea pe care o merita, fiind scufundat în treburi, uitând să fie romantic ca la început cu partenera lui.
În schimb, bărbații gândesc mai mult sexual, deci ajunge doar sa și o tragă cu una și cam atât și o mai minte și aburește tot asa sa fie.
Totuși, înșelatul este un lucru urat care nu are pretexte, când nu ești mulțumit/ a într o relație mai bine ieși și îți asumi faptul ca atracția, tot ce era frumos a dispărut.
Într-o relație nu poate sa fie o singura persoana fericita în timp ce cealaltă trăiește asa, sa fie.
Da, bineinteles ca inseala.
Adica fac sex cu alta persoana dupa ce au promis ca sunt intr-o relatie monogama. E ceva foarte comun, primatele nu sunt natural monogame. Instinctul le impinge dupa o vreme sa combine genele cu altcineva.
Inseala si ele, stiu si cateva cazuri. Dar pentru ca mi-s prietene, prefer sa-mi tin gura. Pana la urma cine sunt eu sa ma bag in viața lor?
N-am ce vorbi cu unu care e frustrat si care se vrea violat de negrii cu puta mare.
M-aș lăsa violat de tine că ești bună rău
Daca așa prietene ai e clar ce fel de persoana ești. Cine se aseamănă se adună, deci spune multe despre tine.