| RosaliaMeticuloasa a întrebat:

Credeti ca persoanele de sex feminin inseala? Cum definiti voi inselatul?

Răspuns Câştigător
| 4evergentleman a răspuns:

Daca așa prietene ai e clar ce fel de persoana ești. Cine se aseamănă se adună, deci spune multe despre tine.

15 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Da,din pacate multe inseala.
Atunci cand partenerul/a umbla cu alti parteneri si e intr-o relatie cu tine se numeste inselat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înșelat e și atunci când flirtezi cu cineva, nu doar când faci sex cu altcineva în afara de partener/soț.

| VelicanEmilia a răspuns:

Inseala si ele, stiu si cateva cazuri. Dar pentru ca mi-s prietene, prefer sa-mi tin gura. Pana la urma cine sunt eu sa ma bag in viața lor?

Răspuns utilizator avertizat
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Da, dar înșelatul la sexul feminin este altfel.
O femeie inseala în momentul în care partenerul de viata nu ii acorda atenția și afecțiunea pe care o merita, fiind scufundat în treburi, uitând să fie romantic ca la început cu partenera lui.
În schimb, bărbații gândesc mai mult sexual, deci ajunge doar sa și o tragă cu una și cam atât și o mai minte și aburește tot asa sa fie.
Totuși, înșelatul este un lucru urat care nu are pretexte, când nu ești mulțumit/ a într o relație mai bine ieși și îți asumi faptul ca atracția, tot ce era frumos a dispărut.
Într-o relație nu poate sa fie o singura persoana fericita în timp ce cealaltă trăiește asa, sa fie.

| darrio2007 a răspuns (pentru KronstadtRevival):

De pe Muntele lui Venus.

| darrio2007 a răspuns:

Unele da altele nu. Cert este ca ambele sexe inseala.

| RAY a răspuns:

Nu,daca faci iti faci selfie

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca inseala
Asa cum si barbatii inseala
Asa cum toate rasele inseala
Asa cum si gay inseala

| powerpuff25 a răspuns:

Înșelatul e o alegere niciodată o greseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și bărbații și femeile inseala.
Că doar bărbații nu ar putea sa înșele fără femei și femeile fără bărbați.

| VelicanEmilia a răspuns (pentru 4evergentleman):

N-am ce vorbi cu unu care e frustrat si care se vrea violat de negrii cu puta mare.

| 4evergentleman a răspuns (pentru VelicanEmilia):

M-aș lăsa violat de tine că ești bună rău happy

| Together a răspuns:

Da, bineinteles ca inseala.

Adica fac sex cu alta persoana dupa ce au promis ca sunt intr-o relatie monogama. E ceva foarte comun, primatele nu sunt natural monogame. Instinctul le impinge dupa o vreme sa combine genele cu altcineva.