1.) DA, bineinteles ca DA. 2. ) Probabil ca DA. Sigur. 3.) NU. Am fost si am ramas de zeci de ani.....prieteni. Adevarati si la bine si la rau.
Am mai adaugat cateva , asteapta sa se editeze.
Scuzee
1. Da
2. Nu stiu daca am simtit iubire in adevaratul sens al cuvantului. De multe ori nu facem diferenta dintre o simpla pasiune si iubire adevarata. Iubirea adevarata cred ca o capeti dupa un timp cand intelegi mai multe lucruri.
3. Unii da, altii nu. Cei care au vrut mai mult si imi dadeau impresia ca se folosesc de mine, i-am indepartat.
5.) Normal ca DA, de ce n-ai face-o? 6. ) Vecini si parteneri de joaca in copilarie. 7.) Continua si acum. Suntem in continuare prieteni "de familie" de zeci de ani.
Mmm...sa raspund si la celelalte:
Ne placem reciproc dar ca prieteni.
5. Nu. Atunci n-ar mai fi aceeasi prietenie
6. De la un concurs
7. Principiile noastre sunt aceleasi, ne potrivim ca si caracter si ne intelegem foarte bine ca prieteni si cred ca asa va ramane mereu.
Cred ca barbati si femeile percep diferit lumea,femeile vad in uni barbati surori de sex opus de care mai profita,se plang la ei, le vede ca pe un frate dar isi aleg un barbat care le atrage din punct de vedere fizic un badboy ca apoi sa se planga la un barbat
barbati vad femeile ca viitoare partenere sexuale si prieteni de sexul lor atat sau amice cu care mai discuta,colege de lucru,dar mai la distanta,barbati nu vad in femei surori sau prieteni,tovarasi etc
eu personal nu cred ca un barbat hetrosexual poate comunica zilnic cu x fara ca sasi doreasca sex de la ea, barbati simt o dorinta mult mai mare ca femeile, noi vrem sex de la orice femeie care o intarnim, ele vor o conexiune emotionala cu oricine se intarnesc nu sex, ca sex pot face oricand doresc, pentru femei sexul nu e pioritar pentru barbati da
si eu am amice cu care ma inteleg super ok, nu e rau sa ai femei in jurul tau te vor ajuta sa stii ce are iubita in cap
Lasand la o parte oracolul tau (poti pune intrebari separat sa stii, nu trebuie sa le ingramadesti pe toate 100 aici), raspunsul este nu.In 99.9 % din cazuri, unul dintre partenerii acestei relatii de prietenie, va simti ceva mai mult decat simpla prietenie pentru cealalta persoana indiferent cat ar nega pentru ca uneori nici macar ei nu sunt constienti de asta.Este in adn`ul nostru si ne depaseste situatia.
Explicatia de mai sus se refera strict la o relatie de prietenie intre doua persoane, nu 3, 4 sau mai multe.
Teoretic, da. Dar mă îndoiesc să nu apară vreodată un derapaj.
1. da
2. desigur. Însă doar eu, din păcate.
3. habar n-am.
4. ea, nu.
5. desigur. Atât timp cât e consensual, ce ne-ar opri?!?
6. întâmplător - eram vecini.
7. frumos. Cu sincope; după o scurtă perioadă cât am fost vecini, s-a mutat în alt oraș. Apoi, în altă țară. Și într-un final, s-a măritat cu un preot, și la scurt timp după asta... s-a „dat la fund".
Dumnezeu cu mila.
Recent, am fost la circa 100 km de locul unde stă - am găsit pe net date de contact, i-am scris vreo două mesaje dacă ar vrea să ne întâlnim pentru un suc pe-acolo - nu mi-a răspuns.
Urât, din punctul meu de vedere.
1. Am avut, mai multe.
2. Am simțit.
3. Cred că treaba a fost reciprocă în unele cazuri.
4. Au fost semne
5. Da, e ceva frumos.
6. Ne-am cunoscut pe internet sau prin prieteni comuni
7. Nu cred că poți continua la nesfârșit acest scenariu. Am avut prietenii care s-au transformat în relații de iubire. În alte cazuri trebuia să facem efortul de a străbate n kilometri pentru ceva care fie că ieșea bine sau rău nu avea sens. Ori erau deja într-o relație și nu au cedat impulsului ca să nu dea vrabia din mână pe cioara de pe gard. Am încheiat astfel de relații pentru că simțeam că nu mai poate oferi nimic extraordinar această prietenie, aveam destui prieteni cu care mă vedeam față în față, plus întâlniri dese cu familia. Singurul lucru care schimba datele problemei putea fi sexul, dar au zis pas așa că am rupt legătura.
1)Da
2)Da
3)Da
4)Da, si aici ))
5)Tinand cont ca a devenit iubitul meu, da.
6)Dupa o prietenie inocenta de cativa ani, ne-am dat seama ca intr-adevar simtim mai mult.
7)O pot numi cea mai minunata relatie din viata mea, il iubesc enorm si ne aducem cu drag aminte de vremurile in care eram doar prieteni.
Pe scurt, parerea mea este ca NU poate exista doar prietenie intre un baiat si o fata, din moment ce aceasta prietenie avanseaza. Odata cu avansarea acesteia, incepe declansarea anumitor sentimente, dorinte virile si apropiere sufleteasca.