Roata tot timpul se intoarce.Indiferent de ce lucruri au fost facute, fiecare plateste pentru tot ce a facut. Iar daca cineva s-a despartit, exista motive, si sigur va regreta cea ce a facut, daca te-a iubit.
Eu am inceput sa regret dar na. dupa aia am fost iarasi impreuna. Dar inainte sa te desparti ii bine sa te gandesti de 10 ori la cinsecinte
Draga mea, desigur ca se intoarce, cei care parasesc fara motiv pur si simplu nu stie ce vrea, dar numai cind vede persoana pe care a parasito cu altcineva ii pare rau si ar vrea sa o intoarca si isi musca coatele!
Da! cel care a parasit din orgoliu face cea mai mare greseala posibila, spun asta pentru ca asa am facut si eu. ce sa spun regret enorm desi cand eram cu persoana iubita aveam un motto ceva in genul:"din durerea ta fac fericirea mea"...cred ca acum se potriveste pentru mine:"din fericirea ta faci durerea mea"
Da iti zic sigur ca cel care paraseste din orgoliu.regreta in timp.cateodata prea tarziu.ca si in cazul meu.in iubire nu e loc de orgoliu si mandrie. daca exista relatia se destrama!
DA! Eu am parasit din orgoliu si am regretat... Si acum regret dupa un an si...
Buna! Roata, de la sine fiind inteles ca este rotunda, e imposibil sa nu se intoarca! la modul figurat. Cel care face pe cineva sa sufere, implicit va suferi mult mai mult mai tarziu.ideea este ca, poate nu tu, altcineva, il va face sa sufere.dar, daca asta te consoleaza, va suferi cu siguranta.seara dulce.
amyleemuffly03 întreabă:
IO.oanaa <3 întreabă:
Mutubal întreabă: