Din cate stiu, fetelor le plac baietii amuzanti, dar baietilor nu le plac fetele amuzante. In general, exista exista exceptii evident.
" dar baietilor nu le plac fetele amuzante" asta da noutate -
Serios vorbesc. In mare parte pentru ca baietii vor "sa cucereasca" femeia si nu prea isi pot arata potentialul cand femeia fura tot show-ul.
O sa ma uit la raspunsuri sa vad ce spun baietii, dar probabil acum am stricat tot pentru ca sigur vor fi unii care vor raspunde invers, doar ca sa contrazica generalizarea mea, probabil si fara sa isi dea seama. Acum nu voi sti cine a fost influentat de raspunsul meu si cine nu. )
Ai citit online asta sau de unde ai ajuns la concluzia asta? e prima oara cand aud pe cineva sa zica asa ceva, foarte ciudat. Foarte putine fete am vazut in viata mea sa fie amuzante, majoritatea rad si la cele mai tampite glume spuse de altii, aici poate intervine chestia aia " ii place de el si rade si la cele mai tampite glume ale lui". Dar o chestie pot spune ca ai dreptate, amuzamentul la o fata nu cred ca " compenseaza lipsa ei de frumusete. Nu ma refer acum sa fie miss, stiu ca se va gasi cineva sa comenteze
Nu am citit-o online, a spus-o la un moment dat un prof la un curs. Cand ma refer la simtul umorului nu ma refer la fata ca rade, ma refer cand ea este cea care face glumele, in momentul ala o buna parte dintre barbati incep sa o vada mai mult ca pe o amica, decat ca pe o potentiala iubita.
Cred ca depinde de fata si de preferinte. Cand spui ca este dotat...la ce anume este dotat?
Dar cred ca cel mai des va merge la cel mai putin frumos, dar glumet cu care poate comunica. Mai ales daca respectivul este si mai insistent cand vine vorba de..curtare. Dar asta se intampla mai mult cu fetele mai mature care vor o relatie stabila si sunt mai realiste. In timpul adolescentei este posibil sa nu il accepte pe cel amuzant. Oricum exista si exceptii sunt si fete mai fixiste carora li s-a pus pata pe un anumit tip.
" in momentul ala o buna parte dintre barbati incep sa o vada mai mult ca pe o amica, decat ca pe o potentiala iubita." foarte ciudat
Stii..cand o sa cresc mare.) o sa fac un studiu pe tema asta. Iti voi trimite rezultatele.
Explicatia era, asa cum am spus mai sus, ca barbatii vor sa impresioneze si multi vor sa impresioneze prin glumele facute, iar in momentul in care femeia face glumele se simt un pic demasculinizati pentru ca simt ca nu o mai pot impresiona. Nu toti se simt asa, evident.
"Iti voi trimite rezultatele" asa sa faci vezi ca eu nu te uit.
"Cand spui ca este dotat...la ce anume este dotat?" la inteligenta, cu siguranta ))))))
Bun. Daca vrei, te tin la curent cu toate studiile pe care intentionez sa le fac. Dupa ce le fac, evident. Deja am o lista uriasa. )
Fir-ar..eu nu la asta m-am gandit. Superficialitatea de care dau dovada uneori..inca ma uimeste. )))
Da, compensează, dar nici să arăți hidos, că dacă arăți hidos poți să fii și Eddie Murphy 2.
O faci sa rada ai un plus mare de tot. Daca ai nasul prea mare (de ex) si tu stii asta si crede-ma ca si ea ti l-a observat tu poti sa zici ceva gen "Sunt si parti bune ca am nas mare, unul ar fi ca daca ar incerca cineva sa ma loveasca il folosesc pe post de scut" ( gasiti voi o gluma mai buna, mi-a venit pe moment ).Ea atunci vede ca tu constientizezi acest aspect fizic negativ, dar te simti bine in fizicul tau si esti increzator, iar ai un plus. O fata amuzanta care nu e asa de atragatoare fizic e ca si un trabant care are caroserie de aur.Sunt oameni carora le place "trabantul" iar compensarea cu capacitatea ei de a face glume ii va aduce un mare plus in ochii admiratorului.
ionuttemeri întreabă:
luga întreabă: