Nu chiar, doar daca relatia lor nu mai functioneaza si vor de comun acord despartirea, daca nu atunci unul din ei sa faca ceva
Daca are 16 ani poate orice,dar daca e matur si gandeste putin si cu creierul,nu doar cu ***, atunci o sa fie cuminte. Oricum, oamenii care aleg sa plece, trebuie lasati sa plece, pentru ca dragoste cu forta nu se poate!
Nu pot eu sa stiu ce legatura emotionala are baiatul ala fata de tine, poate avea o legatura puternica sa stii ca e reala legatura e in creier sau poate fi o legatura slaba, daca dorinta sexuala invinge legatura emotionala l-ai pierdut, nu devenim gay cand iubim o fata dorinta e acolo mereu activa, cei drept dupa 4 ani studile indica ca iubirea se cam duce, totul e relativ
Eu nu stiu daca mai functioneaza, stiu doar ca el a inselat-o de cateva ori si ei sunt tot impreuna.
Daca are o relatie de 5 ani, nu are cum sa aiba 16 ani. Are vreo 20 si ceva.
Crezi tu ca nu are cum, citeste pe aici Daca el vrea sa plece, atunci sa o faca, oricum nu era al tau si daca ramanea.Trebuie sa stea de buna voie si nesilit de nimeni, ca la nunta
Da, si un baiat dar si o fata ar putea renunta la o relatie dupa 5-6 sau mai multi ani, pentru ca in timp relatia se modifica la fel si sentimentele, de la dragoste de adolestenti la atasament si obisnuinta si daca exista neintelegeri unul din ei se poate satura si gasind pe altcineva care il face sa se simta altfel, nu neaparat sexual, ci prin felul de a fi de a se purta, va alege ce crede ca e mai bine pentru el
Daca el a inselat-o de mai multe ori si sunt tot impreuna pot exista 2 situatii si anume : ori ea este foarte proasta si reuseste sa o pacaleasca; sau este concesiva, ingaduitoare, toleranta, si accepta compromisul dintr-un anumit motiv.
Am vazut oameni cu relatii de ani si ani (unii casatoriti), care se clatina la orice bataie de vant. Un baiat cu relatie de 5 ani, poate fi:
-serios - nu ar renunta la iubita
-afemeiat - nu renunta la iubita dar se 'incurca' si cu o alta fata (alte fete)
-satul de relatie - renunta la iubita, o fote pe cealalta si ramane solo
-fraier - renunta la actuala pentru alta, si ajunge tot acolo, sau mai rau.
Sigur ca DA
1. omul NU este proiectat sa fie monogam
2. mereu DAR mereu va fi o fata mai FRUMOASA si mai INTERESANTA ca iubita si in tinerete este de plans daca nu profiti de oportunitati, 5 ani de relatie e prea mult, timp irosit
Baiatul are tot dreptul sa faca asta deoarece este la varsta cearsafurilor, valabil si viceversa, infidelitatea este INEVITABILA
Cand esti tanar este pacat sa te rezumi la o singura persoana, viata e scurta trebuie experimentat din orice punct de vedere
Ah iubirea asta.da poti, e aleagerea ta, chiar de e rea,. si faci oamenii sa sufere.
Spui 5 ani de parca ar fi 50. Au fost femei si barbati care au renuntat la sot si sotie dupa casnicii de zeci de ani. 5 ani sunt praf in vant
Da.dar sa-ti spun o chestie; O femeie se duce la o ghicitoare; fa babo? Gheorghe si cu Ion iubesc aceeasi fata.Cine va fi norocosul? Norocosul va fi Gheorghe, fiindca ea se va marita cu ION.Intalegi tu? trebuie sa analizezi bine situatia sa o discuti, pentru a nu face pe nimeni sa sufere.
Timpul este relativ. Trebuie sa ti cont de unele lucruri, si ce vrei sa inseamni tu pentru el. Atata timp cat sunt de 5 ani impreuna eu zic ca au trecut peste multe lucruri, este imposibil sa nu se fii ivit pana acum 'ispite'. Unii baieti, imaturi, daca li se acorda putina atentie de la 'cineva nou' si-o iau in cap si pot lasa tot ce au construit in acei ani cu persoana iubita. Tine cont si de faptul ca este nevoie de o potrivire de caracter, iubirea nu poate sustine totul, asa ca ei doi poate se potrivesc de sunt de atata timp impreuna. E ok sa i dai semne, dar nu te baga in acea relatie, nu incerca sa o strici, ce tie nu iti place altuia nu i face, poate au muncit sa ajunga in acel punct al vietii lor impreuna. Bafta!
Si unele rude spun la fel, DAR NIMENI NU imi poate schimba parerea. Eu sunt mai romantic de felul meu. ^^ Niciodata nu voi fi influentat!
O sa regreti, cum am spus, relatii se gasesc si in cosul de gunoi DAR tineretea odata o traiesti
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: