:* stai calma, varsta nu e o problema atunci cand e iubire:* (ti-o spun din proprie experienta daca iti place de el nu sta pe ganduri si baga-te in seama ca la urma daca ti-o ia alta inainte nu o sa-ti convina sa stii ca programul asta de care zici tu e momentul perfect ca sa te poti apropia de el... Ai incredere in tine si nu te da batuta pana nu iti atingi scopul, te pup:*
Si eu la moment am 18 si ma intalnesc cu o fata de 15 deci mi se mare normal
Se pare ca te place! Și eu sunt intro situație ca asta. Doar ca eu am 14 ani si el 25. Totul inceput intr-o zi cand eram pe drum si a venit cu masina și m-a vazut și mi-a facut cu mâna! De atunci am vb pe facebook și neam si intalnit. Și am aflat ca ma place. Chiar el mi-a spus. Daca un băiat de 25 de ani place o fata de 14 atunci pe tine de ce sa nu te placa? Eu presupun ca te place! Vârsta nu conteaza! Succes in continuare.
Păii...succes şi ţie Faza e că nu prea pare de 18 ani, sincer pare de 16 Era aşa de asdfghjkl Pff, mai ales când m-am uitat la el si a zâmbit aşa frumoos la mine Oricum nu o să las treaba aşa Trebuie sa ne împrietenim, clar
Cat? 25? Vrea cumva sa te creasca? Something is so wrong here!
Da de ce nu, toti avem sentimente si daca chiar ne place persoana incercam sa ne aratam interesati de ea. Poate chiar te place.
Ai grije doar sa nu profite de tine, totusi 11 ani e diferenta mare.
Buna, nu este mare diferenta si in dragoste varsta nu prea conteaza. :* Incearca sa iei legatura cu el si sa vorbiti mai des, asa va puteti cunoaste si reciproc :* multa bafta!