Depinde. E cumva pe o insula pustie?
Glumesc, se poate, depinde de cat de importanta e fidelitatea pentru el. Sunt barbati si barbati, principii si principii...
Pentru mine fidelitatea inseamna a fii credincios toata viata! Daca iti este fidel 10 luni cat este departe de tine si in a 11-a luna te inseala, cand este aproape de tine, cum il cataloghezi dupa aceea?
Da... evident... poate si o viata intreaga daca simte k te iubeste... da poate...
Depinde de baiat, sau depinde cum va intelegeti eu zic ca 90% din barbati nu pot fi fedeli atata timp garantez
Depinde cat e importanta e acea femeie pentru el si cum vede el iubirea....ca multi nu stiu ce e aceea "a iubi cu adevarat"
Poate sa fie fidel chiar si toata viata! Depinde de caracterul barbatului si daca te iubeste...
Da poate, daca acel baiat te iubeste si tine cu adevarat la tine in toate sensurile cuvantului
Nu, nu poate daca baiatu' s-a plictisit
Depinde de fiecare, eu zic ca un barbat poate fi fidel atata timp cat i se ofera atentie, iubire si respect, valabil si in cazul femeilor.
Da si iubitul mru imi e fidel de multtttt.pentru ca ma iubeste
Categoric, e mai fidel decat femeile, dar numai 10 luni e cam putin spus, depinde cum intretii si tu relatia.
Depinde foarte mult de caracterul lui in primul rind, si de organizmul lui! sint barbati si fideli si nu ca si femeile, dar ce tine de 10 luni desigur ca poate fi, un exemplu concret pot sa-l dau pe actualul meu sot, inca cind nu e cunostea nu era el implicat in nici o relatie si un an de zile nu a avut pe nimeni din toate puncyele de vedere.asa e caracterul lui, si sint barbati fideli dar cam rar!