Fii calm și eu as fi virgin la 33 de ani daca credeam în fete și în minciunile lor că fizicul nu contează dar uite așa am adunat banii și am mers,eu de rahat,eu o rușine,nu e vina ta că ești urat,asta nu înțeleg tâmpiți că nu e vina ta omule că ești virgin,daca așa ți a fost da fie,nu crede in femei niciodată,nu le crede minciunile, nu te baga în relații virtuale, fetele ne vad așa, băieți buni de sex și fraieri cu care îți pierd timpul și profita de ei, vaginul lor le oferă doar celor frumoși, cățeluși vor fii mereu Virginia pentru că atracția nu e când aia te vede că pe prietena ri
Nu e vina lui că se crede virgina daca ăștia mint pentru puncte,adevărul doare,adevărul e prea crud să îl credem,uni citesc cărții de motivații îmbogățesc șmecheri iar ei rămân cu dezamăgiri, am cunoscut un tip care era depresiv dar vindea gogoși pentru fundițe că omul e prea bleg, prea Las, prea de rahat sa accepte realitatea, uram realitate, am ucide daca am știi adevărul
Păi deci...
De ce e o mândrie să fii virgin?
De ce să te demoralizeze faptul că ești virgin?
Parcă undeva s-a oprit timpul în loc pentru ăștia la 12 - 14 ani și mintea lor a rămas blocată la nivelul de 12 - 14 ani.
Nu e vorba de blocaje e vorba de sisteme diferite,atunci erai obligat sa muncesti, te lua de pe strada, de pe wc de unde erai si te baga la canal apoi la munca apoi te baga intr o fabrica, iti datea o casa, romani aveau si o frica ca militia era cu ochii pe ei, femeile desi munceau aveau un salar mai mic, desi se compromiteau pentru banii cu banii nu aveau pretententi asa mari
Pai pe tine nu te-ar demoraliza un lucru pe care nu poti sa il obtii in timp ce altii si-l insusesc si il folosesc de la varste mai mici si constant?
Revenind azi,daca esti pe strada nimanui nu ii pasa de tine, te prinde poltia iti da o amenda si atat,nu erau drogurii,prostitutie,azi sunt,numai e frica de militie,numai e moralitatea aia,copii nu stiu ce sa faca cu viata lor,atunci aveai un loc de munca,o meserie, o casa, iti gaseai o femeie mai usor nu te imbatai ca te lua militia, era rusine ce azi numai este, azi ce stiu copii omule?
Decalezi cam prin 1985 - 1989 ce spui tu, eu mă refer la perioada cam 1990 - 1998.
Cum nu era, aveai un loc de mancare, o casa, era o alta viata, nu sunt pro comunism
În perioada aia era mult mai ușor să faci sex cu femei decât să mănânci din salariul pe care îl luai.
Nu stiu,nu am trait atunci, as putea spune ca daca erai frumos, faceai sex oricand, dar sa gandim si pozitiv deja au aparut femei sexuale tip roboti, Apple a lansat un vr interesant saptamana asta, eu cred in stiinta, cred ca vom putea trai virtual la propiu cu toate simturile, orice om are dreptul la fericire
Îți spun eu cum era după 1992, era mult mai ușor să faci sex cu o femeie decât să ai bani în buzunar să cumperi o bucată de șuncă sau 2 cârnați la grătar în piața Obor.
Atunci erai flămând când făceai sex cu femeile, adică erai mort de foame și făceai sex așa că nu aveai ce mânca.
În cazul de față, în legătură cu virginitatea, sexul îl poți obține ușor in schimbul banilor, că ești o persoană mai profundă și vrei emoție, vrei să faci dragoste, nu doar actul în sine, mna, ai nevoie de persoana iubită.
Atunci femeile între 20 - 28 - 30 de ani erau slabe cum sunt modelele azi.
E trist că tot cu aceleași prejudecati bantui pe aici.
Realitatea e diferitá pentru fiecare dintre noi, mr Ray.
elinara întreabă:
GeorgeMihai întreabă: