Aici suntem toți egali, numai userul cu întrebarea decide dacă parerea mea sau a ta sau a oricui contează.
Și nu înțeleg de ce te cerți cu mine?
Ți am făcut eu ceva?
Si nu, nu sunt băiat.
Nu ma cert, dar nu mai incerca sa pari tu justitiarul femeilor, nu mai zic nimic iar imi ies cuvinte urate pe gura si imi iau ban, spor la invatat virgini cum sa faca sex atunci, sa te pomenesti cu unul pe cap daca tot iti plac
Eu cred ca modul tau de gandire e prea influentat de societatea in care traim care doreste doar rezultate imediate fara prea multa responsabilitate.
Dezvolta calitati si obiceiuri sanatoase care te pot foarma pentru o relatie frumoasa si care sa dea roade pe termen lung.
Nu cred ca umanitatea este creata sa aiba sex cu straini si sa nu exista consecinte pe viitor(dar sunt mai severe la femei).
Sincer cu toate problemele care pot aparea intr o relatie cu doar o femeie cred ca satisfactiile sunt mult mai puternice, durabile si dorite de partea inconstienta a noastra decat o noapte cu diferiti straini carora probabil nici lor nu le pasa de tine dupa ce efectul e terminat.
elinara întreabă:
GeorgeMihai întreabă: