Da, dragostea nu are varsta, acum depinde si de gandirea, comportamentul si aspectul fizic.
NU! Categoric NU! Poate daca este pedofil.dar acolo este deja o "dragoste" ce se trateaza cu control psihiatric amanuntit
Poate să se îndrăgostească, sau cel puţin să aibă impresia asta. Dar să fie împreună în niciun caz.
Ei bine, te contrazic atunci! Am 15, el 19, si suntem impreuna
Atunci mă bucur pentru voi.
Sincer, nu cred! Eu am 19ani si nu ma-ar interesa o pustoaica de 14 ani. Sa sti ca unii profita ca sunte-ti mai usor de manipulat. da dragoste, in niciun caz.
Nu conteaza ce au raspuns persoanele de inaintea mea.De sigur ca se poate indragosti. Conteaza aspectul fizic al fetei, logica si inaltimea! Nu conteaza daca diferenta e de 3-4-5 ani! Unii se casatoresc cu diferenta de 15 ani, de asemenea cred ca pot fi impreuna daca fata e draguta si baiatului nu ii va fi stinjinitor sa iasa cu ea in oras!
Nu ştiu, dacă se poate îndrăgosti, da îi poate place de ea ca stil ca naturaleţe, ca bucurie pe care o radiază.
Bineînţeles, atunci când e vorba de o stare de spirit şi nu de interese meschine, de a profita de ea.
Da ar putea dar e 5% posibil deoarece la varsta aceea vor numai sex si daca e mai vagabond o sa te forteze, insa eu am facut de la 11 ani cu unu,, mai vagabond'' avea 19 ani care m-a cam fortat.Si regret.Asa ca e foarte putin posibil deoarece au numai xxx in cap asa ca ar fi bine sa mai astepti
P.S.:nu vreau funda
linarkfts întreabă: