| LovehopeTrust a întrebat:

Credeti ca unui baiat de 18-19 ani poate sa se indragosteasca de o fata de 14?:X

Răspuns Câştigător
| BaietzashuL a răspuns:

Da, dragostea nu are varsta, acum depinde si de gandirea, comportamentul si aspectul fizic.

13 răspunsuri:
| Ooanna a răspuns:

Eu cred ca da... dragostea nu are varsta

| Vix999 a răspuns:

NU! Categoric NU! Poate daca este pedofil.dar acolo este deja o "dragoste" ce se trateaza cu control psihiatric amanuntit

| mona a răspuns:

Poate,de ce nu?!

| SkizoMetal a răspuns:

Poate să se îndrăgostească, sau cel puţin să aibă impresia asta. Dar să fie împreună în niciun caz. laughing

| stelică17 a răspuns:

Nu ştiu, dacă se poate îndrăgosti, da îi poate place de ea ca stil ca naturaleţe, ca bucurie pe care o radiază.
Bineînţeles, atunci când e vorba de o stare de spirit şi nu de interese meschine, de a profita de ea.

| DoctorLove a răspuns:

Sincer, nu cred! Eu am 19ani si nu ma-ar interesa o pustoaica de 14 ani. Sa sti ca unii profita ca sunte-ti mai usor de manipulat. da dragoste, in niciun caz.

| paula2107 a răspuns:

Desigur.

| Vallerie a răspuns:

Nu conteaza ce au raspuns persoanele de inaintea mea.De sigur ca se poate indragosti. Conteaza aspectul fizic al fetei, logica si inaltimea! Nu conteaza daca diferenta e de 3-4-5 ani! Unii se casatoresc cu diferenta de 15 ani, de asemenea cred ca pot fi impreuna daca fata e draguta si baiatului nu ii va fi stinjinitor sa iasa cu ea in oras!

| Cleopa a răspuns:

Da, eu cred...

| Ionut_Marius_1997 a răspuns:

Daca`i dotata sigur se indragostestesmug

| Anonim2001 a răspuns:

Da ar putea dar e 5% posibil deoarece la varsta aceea vor numai sex si daca e mai vagabond o sa te forteze, insa eu am facut de la 11 ani cu unu,, mai vagabond'' avea 19 ani care m-a cam fortat.Si regret.Asa ca e foarte putin posibil deoarece au numai xxx in cap asa ca ar fi bine sa mai astepti happy
P.S.:nu vreau funda

| Patr??el a răspuns (pentru SkizoMetal):

Ei bine, te contrazic atunci! Am 15, el 19, si suntem impreuna happy

| SkizoMetal a răspuns (pentru Patr??el):

Atunci mă bucur pentru voi. happy