| Coriine a întrebat:

Credeti ca va disparea vreodata isteria asta cu facebook-ul? Deci eu nu il suport,nu imi place,deloccc si nu pot sa spun de ce,si e cam ciudat in ziua de azi sa nu ai facebooku, dar eu nu vreau sa imi faaac, sa sper oare ca va veni vreo alta moda mai curand? gen Twitter?laughing)

10 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Toate au un sfarsit. Doar ca la unele le vine mai repede si la altele mai tarziu...

Răspuns utilizator avertizat
| Criss9 a răspuns:

Nici eu nu am facebook si mereu ma intreaba prietenele mele de ce nu imi fac. Pur si simplu nu imi place. Daca cunosti pe cineva dupa intrebarea "cum te chema" urmeaza imediat " ai facebook "

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Hmmm,nu vad nimic atât de rău cu site-eul ăsta, este un site de socializare. La un moment dat desigur va avea un sfarşit dar eu nu am nimic impotriva Facebookului

| eurynomus a răspuns:

Nici eu nu l suposrt si nici nu am cont pe mizeria asta, aici la fb a fost vb de spirtitul de turma nu k ar fi el mare scula pe bascula

| Coriine explică (pentru eurynomus):

Bine ai punctat.totul tine de anturaj.winking

| wawe a răspuns:

+1 Anti-Facebook, e cea mai mare pierdere de timp ever!
Vrei sa socializezi?
Iesi dracu' din casawinking

| Coriine explică (pentru wawe):

Tocmaisad,dar faza e ca si afara laughing,"ai facebook sa dau chek-in?" seriossssssssss?!?!

| wawe a răspuns (pentru Coriine):

Pe la mine e la moda replica "N-ai Facebook, nu existi", acum serios pe facebook ai 800 de prieteni, in viata reala cati ai, hmm?
Nu era vorba despre tine, la modul general vorbesc

| eurynomus a răspuns (pentru Coriine):

Adica de turma, k sincer sa fiu dintre siteurile de socializare k grafica si optiuni hi5 este mult peste fb