Depinde cat timp satati despartiti si de cat de puternice sunt sentimentele dintre voi. Daca sunteti exista intelegere, rabdare, incredere si iubire se poate.
Prietenul meu a plecat a doua oara in strainatate.Crede-ma ca nu e usor, dar merita cand se intoarce inapoi si-i vad ochisorii aia
Am crezut, si eu am avut o asemenea relatie totul a mers bine pana Intr`o zi. Daca intelegi ce zic nu vreau sa-ti spun ce s-a intamplat dar pe scurt crede-ma ca sunt foarte putine sanse ca sa ramaneti impreuna.
Eu nici in dragoste in apropiere nu cred da la distanta,daca esti credul /a da e o varianta sa te lasi pacalit, sti o asa relatie nu ofera nici o garantie /baza solida in timp apare dezamagirea, suferinta mai bine singur/a decat cu cineva imaginar, cred ca personalele astea sufera de multe frustrari, complexe
In asa numita dragoste la distanta din cauza lipsei contactului fizic, sansele de reusita sunt extrem de mici. Raspunsul este din pacate un categoric NU.
N-am crezut, nu cred si nu voi crede niciodata. Asta este o relatie de fatada.
Relatiile la distanta sunt de obicei incarcate de tensiune si frustrare si ar trebui sa fie pusi in aceeasi ecuatie 2 oameni extrem de maturi si de siguri pe ei. In plus patina timpului roade al naibii de mult. As spune ca nu!
Doar daca celalalt este plecat pentru o perioada scurta de timp. Dar daca unul e la munca iar celalalt ramane acasa...mai greu. Oricat s-ar iubi, e de ajuns o scapare, o persoana care sa semene cu a ta, un moment mai influentabil si... pufff, s-a destramat vraja.
Am incercat sa am o relatie la distanta de vreo 2-3 ori. Niciodata nu a mers bine, deci nu prea cred...
Mutubal întreabă: