Da exista.o sa vezi si o sa simti cand vei fi mai mare.e ca si cum ai vedea uncatelus dragut si pufos de ti-ar veni sa-l mananci.Da exista iubire.
Buna. Personal nu cred in iubire Poate inca nu am avut eu `bafta` sa intalnesc pe cineva care sa ma iubeasca si sa il iubesc.
Buna,iubirea exista, se simte, doar ca eu sunt mai realista si nu cred in povesti de dragoste ca in filme si telenovele.Am trait si eu o poveste de iubire frumoasa in felul ei,dar cu final trist,asa a fost sa fie; de iubit l-am iubit,de iubit,el cred ca m-a iubit,nu sunt sigura,dar oricum in niciun caz nu a fost o iubire pentru care sa fiu in stare sa imi dau viata,sacrificii in dragoste fac dar toate cu o limita si depinde daca merita acea persoana,eu consider ca o iubire asa adevarata din toate punctele de vedere nu exista,din pacate,poate ca da,dar eu nu am intalnit pana acum in viata reala,o fi,dar cam greu,de obicei in realitate de cele mai multe ori unul iubeste mai mult,iar celalalt se lasa iubit,poate ca fiecare are perechea lui in lume,dar depinde peste cine dai,ca garantii nu poti avea niciodata. Daca ar exista numai iubire intr-un cuplu ar fi bine,dar pe langa iubire mai apar si alte sentimente,gelozia,posesivitatea, etc, iar acestea duc la stingerea iubirii.
Nu.Pentru mine termenul de "iubire" e echivalentul unei senzaţii mai puternice.Totul se leagă de creier, chiar dacă mulţi nu vor să accepte asta, din simplul motiv că religia crede în existenţa unui suflet, care nu moare niciodată şi ajunge în Rai/Iad.
Telenovele sunt pentru oameni care nu au ce face, oameni care caută ceva cu care să se consoleze după o pasă proastă, aceiaşi oameni [Fără supărare], care cred în d-zeu şi asta pentru că nu se cred în stare, sau chiar nu sunt în stare, să treacă peste un obstacol apărut în viaţă.
Să-ţi dai viaţa pentru o altă senzaţie obişnuită mi se pare o mare prostie, renunţi la tot pentru cineva despre care nu ştii sigur dacă ar renunţa la tot pentru tine.
Nu am trăit şi nici nu vreau.Recunosc că sunt foarte egoistă. Până acum vreo 3-4 ani îmi doream de la viitor o familie minunată, cu copii mulţi, acum îmi vine să râd numai când mă gândesc.Îmi place viaţa, vreau să o trăiesc, nu să'mi bat joc de ea cu ipocrizii gen iubire, familie etc.
Sayonara!
Hello,Pufyy! da, eu cred in acea iubire adevarata! daca nu ai avut parte de ea nu inseamna ca nu exista! iubirea ca in filme va exista mereu.nu stii cand,, te loveste cupidon" cu sageataadica nu stii cand te indragostesti.si nu stii din prima daca pentru acea persoana simti o iubire adevarata! pentru care ti-ai da si viata.
Sper ca te-am ajutat!
Scuze.poate sunt indiscreta, insa as vrea sa stiu cati ani ai. Pot sa zic ca te admir deoarece nu vezi viata "roz", adica din cate am citit pari realista si ca nu vezi viata in "roz" plina de iubire si bunatate. Chiar sunt curioasa!
Buna, eu chiar cred in iubire si insa nu toata lumea are noroc.Acum 2 ani am avut un prieten cu care am stat 7 luni, ne iubeam imens de mult chiar daca existau mii de barfe, n-am putut renunta unul la celalalt.Dar, la sfarsitul lunii septembrie el a trebuit sa place la Constantsa, i-am promis ca o sa-l astept peste un an s-a intors spunandu-mi ca si-a gasit o alta prietena din vina ariintilo fiindca spuneau ca are nevoie de cineva langa el si nu stiu ce (parintii mei s-au certat rau cu pariintii lui cred ca deaceiia...)si imi crea mii de scuze si imi ziceaca i-a fost dor de mine si nu stiu ce dar din pacate nu mai putem fi impreuna din cauza parintilor nostri.acum am ramas doar imi dar inca mai avem sentimente reciproce. Deci exista cu adevarat dragoste si poate, intr-o zi o sa dai si tu peste printul inimii tale :*
Eu am 16. sincer nu ma astemtam sa fii nu stiu asa mica.adica la 15 ani sa vezi viata nu stiu.intr'un mod "dur", adica ma asteptam sa ai vreo 19 ani sa fi trecut printr'o suferinta, oricum intr'un anume fel imi place ca tu gandesti asa si nu esti ca celelalte fete de varsta ta car vad totul in "roz".
Dimpotrivă, am o viaţă prea normală.Dar asta nu mă face să cred că viaţa e "roz" tot timpul, e o idioţenie să crezi asta.
Sayonara!
Eu cred in iubire. Unele persoane traiesc iubiri ca in filme sau seriale. Nu am trait o astfel de iubire dar recunosc ca am avut o tangeta de astfel de iubire. Daca vrei sa vorbim despre iubire baga idul meu chiron_me
Da, cred in iubire. Exista in realitate iubire ca in filme. Sunt persoane care si-ar da viata pentru persoana iubita. Nu am trait o asemenea iubire. Eram pe aproape sa traiesc o asemenea iubire. Daca vrei sa mai vorbim despre iubire uite idul meu chiron_me
Da! Iubirea aia pentru care ti-ai da viata exista! O traiesc de 2 ani! E ceva ce nici eu nu credeam ca vreodata mi se va intampla! Pur si simplu simti! Te gandesti non stop la persoana iubita! Cand o vezi iti bate inima de-ti iese din piept! Ai face orice pentru el/ea! Eu cel putin,sunt in stare sa merg pana la capatul pamantului pentru el si pentru iubirea noastra! Si stiu ca si el ar face asta! Pur si simplu simti,ca persoana din fata ta e cea cu care vrei sa-ti continui intreaga viata! Incepi sa-ti faci planuri de viitor si observi ca fericirea si iubirea pur si simplu te domina! Simti ca zbori atunci cand iti saruti persoana iubita! De exemplu noi ne vedem uneori si in timpul saptamanii,dar de cand cu tezele ne vedem pe la sfarsitul saptamanii,si e atat de greu.pur si simplu atunci cand inchizi ochii,il vezi,il simti,si iti doresti sa fii la el in brate sa te cuprinda si sa te copleseasca cu dragoste si saruturi! Pentru noi dragostea,este ceva ce nu poate fi explicat in cuvinte! E un sentiment pe care cuvintele nu il pot explica! Nu exista cuvinte in lumea asta sa-i arate cat de mult il iubesc! E o iubire infinita,pur si simplu il/o iubesti cu o putere de care nu credeai ca esti in stare, e ceva infinit! noi deja ne-am facut planurile de viitor, ne cunoastem familiile si ne intelegem super.Ai lui ma vor de nora si ai mei il vor de ginere.E perfect! sper ca te-am lamurit. iti doresc sa simti si tu acest sentiment atat de nemarginit in toate!:X
Ilincutza20 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: