Dacă prin karma îțelegi că care fiecare acțiune - fizică sau spirituală - are în mod inevitabil o urmare anume, atunci NU
Buna.Da.
Nu ai de unde sti cum se simte fosta.E posibil sa fie asa cum presupui sau nu.
Femeia are doi copii și soț. ziceam doar că și-a amintit de relația noastra
Înafara că deși suna ciudat ori mă împac cu fosta ori alta femeie în viața mea că și cuplu nu îmi mai trebuie niciodată
Dacă tu faci o obsesie pentru o femeia, nu înseamnă că există karma. De fapt karma înseamnă altceva, pe scurt înseamnă că dacă tu ai făcut un rău cuiva acel rău se va întoarce. Istoria a demonstrat ca un om care a iubit odată va iubi din nou poate mai intens decât prima data, trebuie doar sa ți schimbi optica.
Mie imposibil. obsesie sau nu niciodată până voi muri nu voi mai fi împreună cu alta femeie
Karma exista sub o forma sau alta.Dar cred ca se implineste doar dacă e cazul.
Când doi oameni se despart din vina amândurora sau pur și simplu, nu are ce sa se întoarcă asupra nimănui pentru ca nu e ceva ieșit din comun.
Obsesia este, în medicină și în psihologie, o tulburare a voinței care se manifestă prin idei fixe și prin dorința irezistibilă de a face un act compulsiv, pe care subiectul îl percepe ca absurd, dar pe care nu se poate abține să nu-l facă. Această imagine sau idee inadecvată revine persistent în câmpul conștiinței, producând o preocupare chinuitoare... Obsesia nu e iubire, este fixatia ta, dacă accepți lucrurile te vei elibera și vei fii deschis spre o alta iubire împărtășită și frumoasa, asta dacă și tu ai de oferit o iubire frumoasa. Iubirea nu înseamnă suferința, dependenta, control.
Chiar astăzi dimineața mi-a scris ea un email in care mi-a spus că și jalea are o limită.din păcate și nefericire nu cunosc aceasta limită.dar sper că într-o bună zi sa se termine cu suferința și jalea