| Michiiiiiiiiii a întrebat:

Crezi ca o relatie mai merge dupa patru certuri de aseara?
[Ne-am certat, ne-am impacat; si tot asa.]

8 răspunsuri:
| soul2soull a răspuns:

Din punctul meu de vedere relatiil din adolescenta sunt trecatoare nu trebuie pus suflet mult in ele.
Aceste relatii te pregatesc pentru mai tarziu pentru ce va fi viata de familie adica viata in 2 sau mai multi (copiii) big grin

| superdorex a răspuns:

Oooo doar ati avut discutii contradictorii atat! Se mai intampla, si ce dulce e reimpacarea nu? Depinde daca certurile sunt serioase, de ce natura sunt, daca unul din voi parta ranchiuna...sunt mai multi factori nu?

| MissL a răspuns:

Ar putea continua, dar n-are rost.
Faptul ca v-ati tot impacat dupa certuri arata ca nu vreti nici unul sa o terminati cu celalalt, dar totusi v-ati certat ceea ce arata ca ceva nu e tocmai ok si voi practic trageti relatia aia de par.winking Nu are rost dupa mine, au fost acum certuri, vor mai fi. Daca el/ea nu se simt perfect in primul an de realtie mai bine las-o balta. nu se opreste lumea la el/ea.

| Michiiiiiiiiii explică (pentru MissL):

Ai mare dreptate, nu e prima oara cand ne certam si nici ultima cand o sa ne certam.

| nicusor55 a răspuns (pentru Michiiiiiiiiii):

Frate pur si simplu incepe so saruti duo langa pat si de acolo sa vi se miste patu laughing

| nicusor55 a răspuns:

Stii ce sa faci? Uite iti zic eu, dai ceva scump sau sarutal si dupa se indragosteste de tin lulea

| TeIubesccc a răspuns:

Daca o / il iubesti, nu vad de ce nu ar mai merge.hee hee
In orice relatie exista certuri. Nu e totul numai lapte si miere. Gandeste`te bine inainte de a face o greseala.

| Michiiiiiiiiii explică (pentru nicusor55):

Auu iubiree. ce tot zici tu acolo?laughing)