Hm...Da poate ma simt atras de o fata la prima vedere, dar nu o si iubesc.Defapt primul gand care imi vine atunci ar fi.„Ah ce ti-as face"
Da. Eu si prietenul meu suntem acum de 5 luni de zile impreuna, dar ele trebuiau sa fie 8 dar o perioada de 3 luni am fost despartiti si in aceste 3luni nu ne-am vazut nimic si am realizat amadnoi ca nu putem sta departe unul de celalt. Si neam cnoscut intamplator pe drum, la bunicii mei la tara. El a fost rpimul si cand m-a vazut nu stia nimic despre mine in afara faptului ca se indragostise de mine... cu timpul a reusit sa se bage in seama cu mine si acum suntem de nespartit.
Da ^_^.Eu chiar cred in asa ceva, exact asta mi s`a intamplat duminica trecuta, adica nu pot sa spun ca o iubesc, cum a zis Aditu92, dar ma simt atras de ea
Da, zeu sincera sa fiu eu cu toti baieti cu care am fost eu mam indragiostit de la prima vedere deci da este posibil si eu dwa cred in dragoste la prima vedere
Daca ai fost cu mai multi si cu toti a fost de la prima vedere iti dai seama ce dragoste a fost ca te-ai despartit de toti!)
anonim_4396 întreabă: