II zambesti si ii mai trimiti ori de cateori ai posibilitatea si cate o ''ocheada''.
OCHEÁDĂ, ocheade, s. f. Privire (semnificativă) aruncată pe furiș; închidere intenționată a ochilor, pentru a atrage atenția asupra celor spuse sau sugerate; semn cu ochiul. Surîse și el la ocheadele lăcrimoase și comice ale senatorului cu vesta de pichet. C. PETRESCU, A. 372. Cucoana ce se așezase tocmai lîngă el și dinadins îl plictisise cu ocheadele ce i le arunca. G. M. ZAMFIRESCU, SF. M. N. II 43. Semnul să fie a mea ocheadă, Și-ndată ștreangul să-i aruncați. BOLLIAC, O. 158.
Ii zambesti de fiecare data cand dai ochii cu el + il privesti fix in ochii si ii cauti privirea, daca e destept se va prinde repede ca il placi
Dumnezeule...ce gandire aveti unele, apoi va mirati de ce nu sunteti impreuna cu respectivul, dovada sta in faptul ca nu va spuneti intentia.
Prin gesturi, ii dai atentie, te uiti asa frumos la el, te mai bagi asa putin in el daca e cazul si esti langa el, mai pui capul pe picioarele lui, deci limbaj nonverbal, ar trebui sa se prinda, daca nu se prinde, nu te place. Mai ii zici sa mergeti la un suc, la un film zici si tu "ce ai zice, mergem la?", si daca intra in joc, si apoi vezi si din partea lui ceva de genul ce faci tu, e okey.
In general nu se spune asa cum spui si tu, se discuta, se iese, se ajunge la gesturi frumoase, un pupic pe frunte la inceput, o mangaiere, o strangere asa "amicala" in brate, un pupic pe gura asa subtil, si e clar. Daca si celalalt place, automat din partea la amandoi vin astea, se pune problema doar cine incepe, aia e, placi, fa ceva pentru asta, incerci macar. Si iese ceva frumos. Daca partea care place nu da semn ca e inhibata si nu arata, atunci aia e! Poate si celalalt place dar si acela e retinut, deci unu trebuie sa faca pasu, nu merge, aia e, nu e sfarsitul lumii, dar daca nu incerci ai sanse 0.
Ii zâmbești, razi la glumele lui, stai pe lângă el, comunicați, ești drăguță cu el, îl lauzi îl susții etc