El câți ani are?
Dacă nu se cunoaște cu ea, trebuie să caute o conexiune.
Dacă nu, trebuie să provoace o întâlnire.
Ar putea sa faca glume acolo la casa cand cumpara ceva, sau sa o complimenteza. Ar putea sa o cheme sa caute un anumit produs cu pretextul ca el nu gaseste .
Exista un cod al manierelor, adevarat, e vechi si demodat, dar care spunea ca o femeie nu comunica cu un necunoscut. Deci prima data ar trebui, conform acelui cod, sa te prezinti. Apoi sa iti prezinti, pentru a caistiga increderea ei, cu lux de amanunte, intentiile.
Unica mea intentie, cel putin pentru inceput, e doar de a o cunoaste, de a lega o prietenie. Cand incerci lucrul acesta cu o femeie, exista un mare risc de a fi interpretat ca doresti sex. Ceea ce e total gresit, una din marile prejudecati ale femeilor!
Nu pot avea un răspuns, o soluție standard. Depinde de circumstanțe, unde se află ambii în acel moment, ce este în jurul lor. Eu de exemplu improvizez acum pe tema măștii de protecție. Exemplu.
- Bună ziua, sper că nu vă deranjez. De cănd purtăm toți măști ies în evidență ochii. Am observat că aveți niște ochi foarte frumoși.
Etc.
Asta deja sună a avans! Şi, prin urmare, există mare şanse să fiţi interpretat că doriţi sex, că sunteţi vreun fustangiu ori vreun afemeiat. Interpretarea femeii, eventual şi a altora din jur care aud, e foarte sensibilă la o astfel de vorbă. Cu siguranţă îşi va zice în sinea ei:,, Ăsta doreşte să mă agaţe!"
Indiferent cu ce voce i-ai vorbi, te poate interpreta stramb si cu asta.
Daca ii vorbesti clar si energic, te poate interpreta ca esti un tip tupeist, obisnuit sa se dea la femei fara nicio jena.
Daca ii vorbesti timid si incet, te poate interpreta ca esti vreun introvertit ori vreun ciudat care n-a reusit pana la acel moment sa aiba o relatie serioasa cu o femeie.