La 14 ani te-a imbarligat un copil de 12 ani? Felicitari, esti pe drumul cel bun! Iubiti-va mai departe si ai mare grija sa nu pierzi un asemenea baiat.
La varsta voastra va jucati aiurea cu sentimentele astea.
Dar daca tot vreti sa va jucati macar vorbiti cu parintii sau o ruda mai mare sa va poate da si un sfat bun si sa va poata observa feedback-ul indeaproape si cu interes de a va proteja.
Tu poti sa ne intrebi aici pe noi si noi sa zicem mars la abecedar sau trageti-o cu ala. Tu o sa faci tot ce stii. Sau, pardon, ce nu stii, ca doar de aia esti pe aici cu intrebari puerile.
Mai pe scurt, daca ai fi fata mea, te-as sfatui sa pastrezi legatura prin online dar sa nu te arunci la sex pana nu te maturizezi.
O relatie de genul asteia poate sa dureze pana se plictiseste el si vrea ceva sexual. Atunci iti asumi varsta si riscurile si i-l cedezi alteia capabila fizic sa il satisfaca.
Tu vei suferi, normal. Dar mai bine 2-3 bocete acum decat chimioterapie la col uterin inainte de menopauza.
Tu alegi!
Ce e mai important, sa te lasi purtata de val iresponsabil doar de dragul de a nu mai avea fluturi in stomac, sau sa mai astepti cativa ani si sa iti pastrezi astfel sansele la o sanatate buna pe termen lung.
Daca nu te-am lamurit, incearca sa mergi intr-un spital de femei si vorbeste cu o asistenta d-aia despre numarul alarmant de mamici tinere care se vad goale de tot aparatul reproducator inainte de primele fire albe in cap.
Doar ca s-au jucat in copilarie sau au satisfacut barbatul cu orice pret.
Una peste alta, baiatul asta a fost realist si a anticipat bine.
Totusi nu rupe legatura de tot cu el, mai vorbiti asa.
Cand am citit ca a plans etc era ceva cu semnul intrebarii dar cand am vazut ca el are 12 ani nu e de mirare.Ala o sa planga si daca isi rupe masinuta.Copii puneti mana pe carte ca fara ea n-o sa ajungeti nimic in viata.
Am zis ca nu vreau raspunsuri de genul asta. nu ma ajuta cu nimic. si ce daca, draga, daca are 12 ani? nu e tot om sau ce?
Nu ma lua pe mine cu "draga" ca nu iti permiti.Esti doar o copila pentru mine si vorbesti doar din spatele unui calculator.Copiii din ziua de azi au prea mult tupeu.Ai nevoie de educatie nu de dragoste.
Hai ca la cum arata avatarul tau zi mersi ca nu te-a luat cu "pisi"
Ba imi permit, deoarece sunt mult mai dezvoltata mintal, si stii de unde mi-am dat seama? pentru ca ai spus exact ce nu voiam eu sa spui "sa pun mana pe carte". Daca nu ma cunosti, invat foarte bine si in fiecare an iau premiul 1, asa ca nu iti mai obosi gura. Care este problema ta? Daca nu ai de gand sa ma ajuti, nu mai comenta!