| adbu a întrebat:

Cum a decurs prima intalnire cu parintii partenerului? La ce fel de intrebari ati fost pusi sa raspundeti? Ati trecut acest test?

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corhaz a răspuns (pentru AiPierdutCelMaiBunIubit):

Sunt curios ce ai raspuns la a 4 intrebarelaughing)

Atunci e bine happy multi uita ce au raspuns la "interviul " asta sau numai tin cont de ea

Aha.inseamna ca o iubesti mult.sa va tina

Viata merge inainte orice se intampla.si vezi tu ca in orice zi se poate intampla ceva cu cineva drag sau mai rau sa numai existe dar trebuie de mers inainte orice i.dar e bine ca si-a revenit.bafta

Mersi la fel happy si lasa alte fete daca ea te iubeste si tu la fel pe ea.

| adbu explică:

Si v-ati lovit de un refuz din partea lor?

| Hakuouki a răspuns (pentru AiPierdutCelMaiBunIubit):

Mai povestile tale sunt prea...prea...sa va tina, daca e adevarat laughing
Nu, eu nu m-am lovit de un refuz, doar ca intalnirea nu fusese programata, deci m-a cam luat prin surprindere, dar m-am descurcat, le-am spus ca vreau doar sex cu fiica lor laughing

Au apreciat sinceritatea, daca nu as fi fost atat de "rece" as fi fost un baiat bun pentru fata ei si am fost, cel putin seara. laughing

Ai o imaginatie bogata si privesti iubirea intr-un mod, amuzant, nu iti cunosc varsta, dar esti chiar simpatic, in ceea ce ma priveste, nu-mi place sa mint, nu i-as spune unei fete ca o iubesc daca nu e asa, in cazul in care mi se spune "te iubesc" un simplu "si eu ma iubesc, sunt minunat pana la urma" ajunge.

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

In general parintii sunt mai destepti decat voi 2 la un loc, si-l citesc pe celalalt destul de repede fara multe intrebari. In general vor pune intrebari despre parintii partenerului. Cu ce se ocupa, unde locuieste... restul e doar chat.