| raduraduu a întrebat:

Cum a decurs prima voastra intalnire? Raspunsuri sincere si cat mai detaliate happy

Răspuns Câştigător
| AAlinaaa a răspuns:

Hmm.Pai prima mea intalnire a decurs in felul urmator.Am iesit la un suc cu un prieten foarte bun.Nu aveam niciunul nicio intentie de nimic mai mult decat prieteni.Am mers la suc am vorbit am ras,a fost frumos apoi el mi-a platit sucul eu nu am fost de acord, am alergat dupa el pe strada sa ii dau banii si s-a lasat prins ca sa ma ciocnesc de el laughing, dar tot nu a vrut banii inapoi. Apoi am mers spre casa.Noi avem directii separate spre casa, el s-a gandit sa ma conduca. Ajunsi in fata scarii ne uitam unul la altul apoi ne-am apropiat si ne-am sarutat.Cam atat. Dupa acea seara am ramas in continuare doar prieteni! laughing)Dragut nu?

5 răspunsuri:
| TraficantăDeDulciuri a răspuns:

Hmmm...greu pentru mine tinand cont ca prietenul meu e mai mare ca mine cu 12ani si fiind si primul. Pentru inceput am vorbit la telefon imi plăcea mult de el si imi doream sa il sarut ca avea niste super buze. Intr-o luni am hotarat sa iesim la un suc. A venit cu masina in fata blocului meu. Imediat dupa ce am urcat l-am sărutat si el a ramas uimit deoarece stia ca imi e ruşine. La suc am povestit multe chestii si el a inceput sa ma sărute si mi-a pus mana pe gat (zona mea sensibilă) am simtit un fior iar el si-a dat seama rapid ca ma excita cand imi punea mana acolo. Mi-a fost greu la inceput pentru ca nici macar nu puneam mana pe el cand il sărutam iar pe el nu il lăsam. Ciudat dar pana la urma am ajuns sa fim un cuplu unit care am face orice sa ne fie bine. Suntem de 1 an si jumatate impreuna ne iubim si chiar eroz totul. Ne intelegem si ne respectăm. Ne-am tatuat numele pe mana si ne dorim o familie împreună. Deci de la o prima întâlnire in care zic eu ca am fost groaznica situatia s-a schimbat total. Spor la cucerit!

| toxik a răspuns:

Prima intalnire a fost mai mult o joaca de copii happy Asta s-a intamplat cu 7 ani in urma.Din pacate de aproape 5 ani nu mai stiu nimic de el sad iar din fericire peste 4 luni ma duc unde locuieste el :X. Ultima intalnire pe care am avut-o am considerat-o mai speciala.Ne-am cunoscut la majoratul unei bune prietene.Eu nu-i dadeam atentie pana in momentul cand mi-a spus ca ma place iar atunci am format un cuplu cu el.In acel moment am simtit ca imi bat intr-un fel joc de el pentru ca eu nu aveam sentimente pentru el, ci pur si simplu ma bagasem cu el de plictiseala happy. Dupa 3 zile am decis sa ma despart de el, iar dupa cateva zile am realizat ca de fapt eu prinsesem drag de el. Dupa cateva luni ne-am mpacat de vreo 2 ori.Atunci am simtit ca nu are rost sa mai continui pentru ca nu mai era ca la inceput.Si am mers mai departe cu toate ca eu ma indragostisem de el happy Am reusit intr-un final sa-l uit si totul a revenit la normal.

| raduraduu explică (pentru AAlinaaa):

Mda.nu se intampla mereu astalaughing

| andreyaelena a răspuns:

Pai daca stau sa ma gandesc acum nu a fost cea mai reusita intalnire cu primul meu prt ne-am intalnit neam plimbat prin parc la un moment dat m-a sarutat da nu a fost cine stie ce...dar al doilea iubit a fost neasteptat vb cu el doar la telefon si p mes si ne-am vazut cam dupa 3 saptamnai cand am inceput liceul il asteptam in parc p margine la o fantana arteziana si l-am vazut atunci m-am ridicat si m-am dus spre el nici buna nu am apucat sa ii zic nici sa ma uit la el ca m-a luat in brate si m-a sarutat si mi-a zis te iubesc si am ramas surprinsa ca nu ne cunsteam decat din poze dar a fost fff frumos pentru mine si acum suntem impreuna si ne intelegem nespus d bine cu mici exceptii ca in orice relatie

| IanRZR a răspuns:

Primea mea intalnire a fost normala. De fapt aceea intalnire a fost cu scopul de ai arata acelei fete niste poze din Disney land pentru ca ea trebuia sa plece peste catva timp in Franta.
Si a doua intalnire care a fost intalnire pe prietenie nu interes a fost distractiva. Am iesit la un concert, si stateam cu ea pe marginea digului uitandu-ne la rau si vorbind si apoi la artificii.