| Lykee a întrebat:

Cum a fost prima data la voi? Astept povesti interesantebig grin

12 răspunsuri:
| Biutzaaaaa a răspuns:

Eu am facut prima oara blowjob prietenului meu in vestiarul scolii. Era in data de 05.02. 2013. aveam ora de sport dar eu nu am facut ca sa il pot astepta pe el in vestiarul baietilor. El a venit pe la 8:20 si ne-am inchis in baie. El si-a dat jos pantalonii si mi-a zis: hai ia-o! am luat-o in gura si am simtit un gust foarte bun. Imi placea mult dar am fost suparata ca a trebuit sa plece repede la ora si abia ce a apucat sa ejaculeze. Dar in afara de asta a fost cu totul minunat.

| Danysan a răspuns:

Eiii a fost frumos si cu mult lapte pe jos laughing-Glumesc -Daca vrei o sa iti scriu poveste pe privat.

| Danysan a răspuns (pentru Biutzaaaaa):

Aww -bai nene da asa mai zic si eu tupeu laughingSfat de acum inainte pune-l sa manace multe banane ca sa aiba ejaculare gust minunat :-p

| Biutzaaaaa a răspuns (pentru Danysan):

Am sa iti ascult sfatul laughing)

| Lolly30 a răspuns (pentru Biutzaaaaa):

Off sad păcat ca a durat asa putin. Dar sper ca ai mai avut ocazia si ai avut'o cat de mult ai vrut numai pentru tine! Nu? smug laughing

| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Cea mai proasta experienta din viata mea.
Eram super speriata si intrebam in continuu daca "a intrat toata" laughing

| Danysan a răspuns (pentru Simonaaaaaaaa):

Vezi ca o sa iti aduci aminte de experienta aia toata viata laughing-Cica asa se spune :-p

| Biutzaaaaa a răspuns (pentru Danysan):

Stiu.si asta si vreau. Sa nu o uit niciodata.

| Biutzaaaaa a răspuns (pentru Lolly30):

Da. A doua oara tot intr-o ora de sport. In data de 19.02. Atunci a fost mai bine

| Someone1 a răspuns:

Prima oara a fost cu o tipa pe care de abia o cunoscusem de 2 ore(printr-o amica, o chemase si pe ea pentru ca iesise cu prietenul, si stii cum e sa nu fiu a 3-a roata acolo), nu stiu ce aveam in ziua aia dar eram mai indraznet decat de obicei. Am plecat din club intr-un parculet unde ne-am decis sa bem cu totii ceva, am stat acolo putin. dupa care am venit cu ideea stralucita sa mergem la mine ca era prea frig afara. Acolo ne-am pus toti 4 in pat unde am terminat si restul de vodca ramasa, amica aia a mea cu prietenul ei au inceput sa se linga. dupa care am inceput sa pun si eu mana pe fata asta care o cunoscusem. am vazut ca nu zice nimic. am spus sa devin mai insistent. tot asa pana cand am auzit un mic gafait din partea ei, deja nu mai puteam amandoi si i-am spus la ureche, "hai sa mergem in camera cealalta", aproape instant ne-am ridicat. am plecat. am pus-o pe pat am inceput sa ne sarutam, sa o dezbrac. prima oara tricoul, dupa sutienul am mai stat ne-am mai incalzit. Iar dupa am trecut la treaba Iar in timp ce o faceam stateam si ma gandeam "chiar o fac frate insfarsit"eram foarte bucuros si nu stiu mi s-a parut foarte natural si nu m-am simtit deloc speriat sau confuz. Poate a avut si o parte alcoolul, beti nu eram, doar ametiti.

| Tibi1999 a răspuns (pentru Biutzaaaaa):

Extraordinara poveste. la cati ani big grin?

| Biutzaaaaa a răspuns (pentru Tibi1999):

14.acum am 15 happy