| Blue Eyes a întrebat:

Cum a fost prima data la voibig grin?

14 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Ca unsa, aveam crema la mine nu de alta, am scurtat si eu preludiul, oricum viata e scurta.

| catthshshshs a răspuns:

Prima data a fost ceva special, m-a luat in brate de la usa si m-a intins pe pat, muzica faina, atmosfera speciala. Si in plus, il iubesc si ma iubeste la fel de mult ca si atunci.

| Emeraude a răspuns:

Daca te referi la prima experienta sexuala, a fost ingrozitor, moment nepotrivit, romantism nici pe departe (tipul era "neindemanatic" si oricat de tandru ar fi incercat el sa fie, mai rau ma chinuia), placere 0%, durere de-mi venea sa ma sui pe pereti, era iarna si am inghetat amandoi de frig. Nu stiu ce a fost in capul nostru, credeam ca daca el e mai mare (cu 7 ani), era halterofil, e mai experimentat, stie sa faca treabalaughing, etc. Cert e ca dupa o saptamana ne-am despartit.
Important este sa ai parte de un preludiu inainte, sa fii lubrifiata ca sa simti mai multa placere decat durere si sa faci mai mult dragoste decat sex prima data, e important sa ramai cu o amintire placuta...la mine a fost intocmai invers, dar am recuperat tot ce mi-a lipsit atunci mai tarziu cu iubitul cu care sunt si-acumhee hee.
Mult succes, pa-pa!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Deocamdata nu am facut-o.Insa nromal ca e putin dureros insa daca e iubire nu mai conteaza nimic.trece totul de la sine

| lays a răspuns:

Pai cam naspa. s-a intins toata treaba vreo 2 orelaughing iubitul meu mai avea putin si-si dadea palme. a durut in dracistraight face

| AndutzaAndu a răspuns:

A fost superb, am reuşit să tai ceapa fără să-mi tai degetu' laughing. Şi fără lăcrimezbatting eyelashes.

| OanaG a răspuns:

Te referi la?laughing

| cretzufinish a răspuns:

Am asteptat speriata si cand am vazut ca se apropie am inchis ochii, am deschis gura si dupa cateva minute gata. straight face A naibii masea laughing

| deeeeeeaaa a răspuns:

Prima data e cel mai frumos. nu te speria ca te va durea si etc. durerea se combina cu placerea. lasa`te condusa si va fi totul ok love struck

puup :X

| Agapimu a răspuns:

La ce te referi draga?

| sonialore a răspuns:

A fost superb. ceva foarte special cu persoana care o iubeam! daca vrei sa incerci si sa fie special sa o faci cu persoana care o iubesti

| aiam a răspuns:

Ce mai intrebi
Nuti aduci aminte sau ce!?

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Aaaaaaa la aia te referi a? laughing

| Any_1345 a răspuns:

A fost suuper romantic chiar ziilele astea cu iubitul care ma intilnesc deacum 2 ani si 3 luni.