| bianca2399 a întrebat:

Cum a fost prima noapte? Detalii va rog

14 răspunsuri:
| Green66 a răspuns:

Și dacă s-a intâmplat doar ziua?

| SerenaSmiley a răspuns:

M-a luat oarecum prin surprindere, nu ma gandeam ca o facem. Cand eram in pat cu el si ne sarutam, a saruta si mangaia peste tot, ma simteam din ce in ce mai exitata, dar eram si plina de emotii.
m-a durut un pic la inceput, dar a continuat sa bage doar putin si eu ma simteam mirific

| NameHarris a răspuns:

Nu-mi amintesc eram beatlaughing

| Leerix a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti prea mult "oare cum va fi?"... Nu iti doresti sa fii surprinsa de fiecare moment si invaluita de senzatii si emotii? Lasa totul sa vina de la sine, daca va iubiti cu adevarat, va fi foarte deosebit momentul.

| DerFinne a răspuns:

A fost senzational, parca s-a intamplat ieri..., veneam cu o fata de 17 ani acasa, eu avand la momentul respectiv 16, si ma asteptam sa-i gasesc pe ai mei parinti dormind. Nu a fost asa laughing), pana la urma am intrat cu ea in casa, si am asteptat momentul oportun. Am dus-o in dormitor, am pus-o pe pat, si de atunci am dat frau liber instinctelor laughing tin sa mentionez ca fata era cantareata, si in timpul partidei, parintii au strigat sa dam muzica mai incet laughing))))). a fost cel mai funny moment pentru mine, si cel mai frumos, pentru ca a fost cu o fata speciala.

| OnuOnulică a răspuns:

A fost obositoare, am dormit toata noaptea laughing

| mihai69 a răspuns:

Cine mai ține minte prima lui noapte?!? La mine au trecut deja 56 de ani de atunci, și oricum, eram bebe mic, cred că nici nu vedeam prea bine în primele zile de viață...
tongue

| federerdinamo a răspuns:

Sincera sa fiu, cam naspa big grin A fost si putin dureros, dar pur si simplu au fost mai specialele urmatoarele "nopti" decat prima.

| idkxdianax a răspuns:

A fost ziua la mine laughing). A fost interesant si ciudat, nu stiu. Noi am2 fiind virgini. Imi era foarte frica ca o sa ma doara ingrozitor cum zic altii, dar a fost chiar ok. Si mereu ma intreba daca sunt ok si era foarte grijuliu. Nu a fost ceva romantic cum toate isi doresc, dar a fost cu o persoana pe care am iubit-o si inca o iubesc. Cred ca asta e cel mai important.

| RAY a răspuns:

Rece cum naiba sa fie la curve? ce intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intunecoasa.

| Skilline2012 a răspuns (pentru NameHarris):

rolling on the floor)))

| NameHarris a răspuns (pentru Skilline2012):

La tine cum a fost?

| Skilline2012 a răspuns (pentru NameHarris):

La mine n-a fost rolling on the floor