| DuLciI a întrebat:

Cum a fost prima oara cand te-ai sarutat...(dau funda) va rog detaliat:X:X scuzatimi categoria dsr este cea mai vizionata

Răspuns Câştigător
| funkypunky17 a răspuns:

Pai a fost foarte frumos. Aveam emotii si credeam k o sa lesin.Dar totul a fost de la sine si a mers perfect.
A fost si cu baiatul cu care am vrut, sarutul a fost french.
Probabil ca si tu treci prin chestia asta cu primul sarut si esti panicata de ce se va intampla.La mine s-a intamplat primul french la 14 ani jum in clasa a 9a cu un baiat superb.
A fost de curand.Acum 2-3 saptamani si a fost in liceul la care invatam.

5 răspunsuri:
| spad3r a răspuns:

In autocar cu o fata... super tareeee big grin bengos big grin

| Jonny007 a răspuns:

Omg eram inrt-a 6-a si a fost de ziua mea, am jucat 3 minute in rai laughing

| Katherineeeeee a răspuns:

Poi ai zis detaliat deci... Eram in excursie si era cu noi un suuper tip foarte de preaba de carfe imi placea si era cu 3 ani mai maer ca mine (ii cu 3 ani mai mare ca mine ) si ne uitam la un serial ca mi-am dus laptopul si statea langa ine in pat(la noi in camera findca la ei nu le-au mers tvu,, si tot imi punea mana pe picior si amamgaia si asa si apoi tot povesteam noi ce povesteamn si el statea pe o parte cu fata catre mine si eu pe spate si atunci s-a aplecat spre mine si am pupat.de 2 ori. apoi a doua zi s-a pus langa mine in pat si statea tot pe o parte cu mana sub cap si si cealalta mana si-o pus-o peste mine si am pui din nou. deci era EXCEPTIONAl!

| Mary24 a răspuns (pentru Jonny007):

Heyy...cum e jocul acela?laughing)

| Jonny007 a răspuns (pentru Mary24):

Pai ideea sa rotesti o sticla pana prima oara pentru o persoana de sex opus iar apoi pentru una de acelasi sex, cele doua peroana intra in camara sau o camera asemanatoare in obscuritate totala, unde au grija sa faca "nebunii" timp de 3 minute.

Întrebări similare