| Cristinaaa57 a întrebat:

Cum a fost prima voastra intalnire?surprise fundita pentru cea mai frumoasa "poveste"happy

Răspuns Câştigător
| Adixuuu a răspuns:

Asta a fost acum cativa ani(am 17). Am fost pacalita la prima mea intalnire. Trebuia sa ma intalnesc cu prietena mea la mall sa mergem la cumparaturi. Si nu a mai aparut, o sunam si imi spunea chestii de genul "Abia a venit autobuzul","Am prins semaforul" etc. Si a aparut el(baiatul pe care il placeam).
Am mers la film, apoi in parc unde ne-am plimbat, am ras, am povestit si ne-am cunoscut mai bine.
A fost foarte dragut.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Care ma marcat langa o padure, a fost frumos

| anonima123pitica a răspuns:

Rugucea in scaun straight face

| schmoll a răspuns:

Ohoo,ce amintiri, vorbisem cu o fata pe internet, aveam undeva la 16 ani, eram la 50 de kilometrii distanta,si era o dragoste cu nabadai,ne certam,ne impacam, bine la telefon, si dupa ceva timp de declaratii luceferice de dragoste infinita si iubire mare, mare(doua, 3 luni de conversatii nocturne telefonice, stateam toata noaptea la telefon si ne spuneam cat de mult ne iubimlaughingam decis ca a sosit clipa cea mare, eu faceam liceul in comuna ea la oras, si am stabilit sa ne intalnim la ora 3 in parc in oras,eu nu stiam orasul,dar in fine,desigur aveam emotii,era prima mea "iubire"prima intalnite,oho fete,numai eram baiat mic,crescusem,o sun sa ne intalnim,ajung cumva in parc,o zaresc undeva pe o banca,ma apropii de ea tremurand ca un copil si ea ma prinde de mana si ma saruta,genial,apoi discutam, ne juram iubire sub martoratul cerului albastru, si am stat o ora impreuna si am plecat acasa, desigur ca iubirea nu a durat, dar a fost frumihappy

| LoveSleep a răspuns:

Fix când voiam să-ți povestesc, ai dat funda.

| Cristinaaa57 explică (pentru LoveSleep):

Incredibil,tu intrii pe TPU pentru funda?laughing)

| LoveSleep a răspuns (pentru Cristinaaa57):

Pentru FUNDE, mai exact.

| Cristinaaa57 explică (pentru LoveSleep):

Nasol asa

| LeZizu a răspuns:

Ti-as spune-o, dar ai dat funda deja.

| Cristinaaa57 explică (pentru LeZizu):

Altii au raspuns si dupa ce am dat funda, si stii ce? nici nu-mi pasa de povestea talaughing