| KKiss a întrebat:

Cum a fost prima voastra poveste de iubire?

cea mai lunga istorioara primeste fundita. Succes. happy

Răspuns Câştigător
| Reea6 a răspuns:

Prima mea poveste de dragoste inca continua totul a inceput foarte ciudat eu eram la o scara el a trecut cu un amic de al lui am asteptat sa treaca si apoi am zis in gluma ca el va fi viitor meu iubit si sotul meu si vom avea doi copiilaughing), am crezut ca e turist sau ceva era cu totul altfel de ceilalti baietii ( un fel de fat frumos laughing), barbatul ideal si alte povesti de genu ) apoi peste cateva zile cand am iesit u cainele afara am observat ca se uita lung la mine partea enervanta e ca a facut asta cred ca 2 luni doar se holba, zambea si din cand in cand imi zicea buna,.( pe parcurs am aflat ca si el credea ca sunt turista ..in vizita la cineva ..asta deoarece era vara cand ne-am vazut) asa ca in septembrie si-a facut curaj si m-a bagat in seama si acum suntem impreuna de 3 ani ...suna copilaresc( eu aveam 16 el 24laughing ) dar mie imi place acest inceput de atunci suntem de nedespartit adica au fost certuri normal dar minore copilaresti cu toate acestea nu a existat o zi in care sa nu ne vedem iar daca ne am dreptate ne casatorim si o sa avem 2 copii e clar sunt clarvazatoare laughing))). sper ca nu v-am plictisitbig grin

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce importanta are daca s-a terminat prost, sa vb de ceva frumos nu doar de povesti triste

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

N-am avut asa ceva.
Credeam ca am, dar n-aveam.
Sfarsitul mi-a placut, desi era sa iasa foarte urat, am fost la jumatate de metru de puscarie laughing

| KKiss explică (pentru RAY):

Aceste povesti triste ne ajuta sa ne maturizam, sa ne schimbam, sa vedem lumea altfel, dar cel mai impotant sa visam. Daca ar fi totul in roz n-ar mai exista acea satisfactie, bucurie a reusitei.

| RAY a răspuns (pentru KKiss):

Adevarul e ca ai dreptate ma maturizat acea poveste de iubire am vazut lumea cu alti ochii dupa aia am realizat multe

Vezi ca si in rau exista bine? laughing

| KKiss explică:

Trebuie sa te gandesti ca datorita acele prime triste povesti de iubire ai experimentat sentimente de iubire, frica, dezamagire, usurare, fericire, intr-un mod nemai simtit pana atunci.
Acea prima relatie ti-a deschis lumea iubirii.
Si acum sa fim seriosi, cata lume cunosti ca prima relatie i-a tinut toata viata. Da, exista, insa foarte rar.
Asa ca amintteste-ti de trecut cu tot ce a venit : -parti bune, care te-au inveselit in acele momente
- si parti rele din care ai invata.

Asa e

Mi-a inchis nu mia deschis nimic

Cum adica Ti-a inchis?

Adica am realizat ca totul e vrajeala si ca se bseaza totul pe banii