Eu am avut 13 iar el 14 a fost super ne-am apropiat unul de altul si foarte incet si blind m-a sarutat usor era un pupic mic iar apoi am inceput a ne saruta un pic mai serios insa dupa cum imi aduc aminte a fost si amuzant deoarece ne-am ciocnit nas in nas insa in rest a fost foarte romantic
As vrea eu o poveste frumoasa. Eram intr-o tabara la mare si jucam "fantanita" si a trebuit sa pup un baiat. Era el dragut, dar mi-as fi dorit ceva mai special... Acum na', n-am sarutat eu french pe nimeni inca.
Eram in clasa 6-a...eram cu o fata si na eram mai pampalau ca eram mic si imi era rusine sa o pup, si cativa m-au impins sa o pup dupa ore, si iata ca asa s-a intamplat
Aveam 13, iar el trebuia sa implineasca 18, a fost primul si sigur a fost si cel mai dulce, era seara si ne-am asezat linga un copac mare- eram intr-un parc doar noi doi, deci a fost foarte romantic ♥
A fost în piscină, la 12 noaptea Deşi era cam frig şi îngheţaseră toaaate pe mine, a fost frumos, eram într-o relaţie cu cel mai bun prieten.Da, băiat. Ne cunoaştem de 17 ani aproape, practic am crescut împreună.Şi atunci ne-am încercat norocul.Am avut o relaţie de 5-6 luni, dar am decis să rămânem totuşi prieteni.
Ma bucur ca am ramas prieteni totusi.
Tu nici nu erai născut pe vremea aia. Aşa că taci.
Ploua, am alunecat pe noroi, iar el m-a prins. Ne-am apropiat incet, iar apoi ne-am sarutat. Am vrut unul simplu, dar pana la urma a durat mult si a intrat si limba. E povestea unei prietene.