| mo0nlight a întrebat:

Cum a fost primul sarut? Puneti mai multe detalii va rog :X (locul, cum s-a intamplat...) fundita la cel mai frumoswinking
P. S : Craciun Fericit!

Răspuns Câştigător
| PaTTy_3342 a răspuns:

Pai... eu aveam 16 ani, el 19. Il chema George, ne cunosteam de mici, aveam aceeasi nasi. Ne intalneam doar pe la Craciun sau Paste, dar de pe la 14 ( respectiv17) ani am inceput sa ne simtim serios atrasi unu de altu. Ne-am dat nr de telefon, si am inceput sa ne intalnim.

Ne-am dus la cinema, si ne-am simtit f bine, etc. Cand ne-am dus la masina lui, ca sa mergem acasa, a venit un rrom si a inceput sa traga de bluza mea. George s-a luat cu el la bataie si,, lupta" s-a terminat cu tiganu plecand cu geanta mea ( noroc ca aveam doar 20 lei sau cam asa ceva) si cu George cu buza sparta.
Ne-am dus la toaleta barbatilor ( da, si eulaughing) ca sa rezolvam problema. Dupa ce nu mai sangera, a inceput sa isi ceara o mie si una de scuze ca a reactionat asa, etc. Eu ii spuneam ca e in regulam dar el continua. Dupa vreo 10 minute de scuze inutile, a tacut dintr-o data si a scos un,, auuu". A zis ca il ustura buza cand vorbeste si eu am intrebat daca un sarut ajuta. Nu am mai asteptat raspuns, doar am facut-o. happy

P. S. : au trecut 7 ani si suntem inca impreuna happy

5 răspunsuri:
| Xonia a răspuns:

Aveam vreo 13 ani, si eram pe afara.Era vara spre toamna, trebuia sa incepem scoala.Si eram cu niste prietene, colegi, colege si un baiat cu un an mai mare.Mai vorbisem cu el pe mess de una, alta...Si incepuse sa imi fie friglaughingsi stateam ma gandeam la ceva si de odata s-a apropiat de mine si ma sarutat.Am ramas fara cuvinte, mai ales ca baiatu era super frumos, si imi spuneam in gand"woww...primul meu sarut.nu pot sa credlaughing".
Finish:d

| forever4you a răspuns:

Nu pot exprima prin cuvinte ce am simtit in momentul acela, eram afara in fata blocului abia ii spusesem da iubitului meu si el ma luase de gat si cand l-am simtit asa de aproape simtindui caldura corpului am inchis ochii si buzele noastre sau atins...ne-am sarutat in timp ce toti se uitau la noi, apoi toata seara nu am putut dormi m-am gandit ca nu a fost reallove struckparca fusese un visblushingapoi a doua zii cat ne-am mai sarutatlove struckdar tot mai vroiam...IL IUBESC

| Roxysad a răspuns:

La mine e cam ciudata treaba.
Era un baiat amuzat si mie mi se parea dragut(in realitate era un prost) si eu il iubeam mult dar prietenele mele imi ziceau sa-l uit.(aflase de la o prietena buna ca-l plac si regret ca a zis asta atunci)Intro zi tot la scoala ne jucam adevar sau provocare (jumate de clasa adica cei mai curajosi), miau pus tot felul de provocari si cel mai popular din clasa m-a pus sa il sarut(eram foarte speriata) mie mierarusine dar el a indraznit. A fost minunat.

P. S:daca iti place da-mi funda plz

| Visecolorate a răspuns:

Ohoo laughing primul sarut a fost la 14 ani juma tongue a fost tare dragut...cu primul meu prieten. Ne despartisem si el imi spusese ca vrea sa ne impacam. Si ne; am intalnit dar niciunul din noi nu spunea nimic. Peste putin tp cand i'am spus ca vreau sa plec mi-a cerut telef si nu mai voia sa mi'l dea inapoi ca sa nu plec. Si apoi mi-a spus sa il pup daca vreau telef. Si cand am vrut sa'l pup el s-a ridiat si m'a luat in brate si m'a sarutat laughing Eram :O ca intr; un vis. A fost tare dragut. Tin minte ca m-am dus acasa buimaca, m-am trantit in pat si am inceput sa visez laughing

| MaDroghezCuFericire a răspuns (pentru PaTTy_3342):

Ce frumoasa poveste amoroasa :X:XMa bucur ca il cheama George pentru ca ce coincidenta ca si mie imi place tot de un baiat Gheoo:X:XNu ne-am sarutat sau ceva big grinmult noroc cu dragostea smug