Primul meu sarut a fost la 13 ani.Initial,era un joc banal.M-am nimerit cu un baiat foarte dorit de fetele din clasa, dar eu nu eram deloc interesata de el. Vroiam sa par o fata rea care a mai avut parte de saruturi dar eram atat de speriata, m-am lasat purtata de val si l-am lasat pe el sa faca totul.A fost minunat, in vazul colegilor, dar nu m-a deranjat. Dupa scoala, mi-a cerut sa iesim si 2 ani am fost cu el.A fost prima mea relatie serioasa si chiar cu acel baiat am facut prima oara dragoste.
Ceva magic, ceva ce nu am crezut ca o să simt vrodată. Ceva ce nu simţi numai când iubeşti acea persoană, când simţi că şi ea te iubeşte numai contează nimic, ţi se goleşte mintea şi te simţi în al 9-lea cer .
Am facut prostia de a avea primul sarut cu un baiat de care nu chiar eram indragostita ...il cunosteam de ceva timp si era doar o mica, foarte mica atractie intre noi. M-a sarutat scurt si in mintea mea ziceam,, doar ataat? atat e magicul?'' apoi ne-am sarutat inca o data (ceva de genu french) si am inceput sa simt unele chestii.
Pentru mine a fost nasol tare, pentru ca nu imi placea fata respectiva. Plus ca m-a luat si prin surprindere.Mi-a zis ca i-a intrat ceva in ochi si sa o ajut. Si-a batut joc de mine, iar cand m-am apropiat de ea sa ma uit in ochiul ei mi-a bagat limba in gura de ziceai ca e nebuna
Al meu a fost cam ciudat
Eram in clasa a 2-a parca in fiecare zi un vecin (el era clasa a 4-a) ma conducea pana acasa si statea la mine sa ne jucam :X il simpatizam dar nimic mai mult. Intr'o zi in timp ce ma conducea acasa s-a pus in fata mea si mi-a spus ca nu ma lasa sa plec pana nu il sarut el l-am pupat pe obraz si l-am rugat sa continuam drumul dar nu a vrut deoarece el dorea sarut nu pupic eu am ramas inlemnita la in moment dat fara sa imi dau seama s-a apropiat de mine si m-a sarutat. M'am cam indragostit dar nah la varsta aia
Aseaza-te ca e mult....Era seara spre dimineata ora 5 am mers cu prietena intr-o padure si mi-a zis,, TE IUBESC''. Eram cel mai fericit si i-am zis si eu, iar ea se apropie(prea tare) si ala era un semn soarele abia rasarise si ne-am sarutat. Avem doar 12 ani si nimeni nu stia de acel moment si dupa asta nimic nu mia stricat fericirea.
Primul sarut, hm.a fost un moment minunat cu care nu ne vom mai intalni nicioadata
Andreeasweet întreabă:
Alesssiiia întreabă:
lorifrumushik întreabă:
Clodmod întreabă: