Umed și destul de pasional pentru un prim sărut stângaci
La 14 ani a fost. Eu timida, el nu prea(avea 16); eu rosie la fata ca un rac, el relaxat. Când i am simțit buzele alea mișto, erau așa fierbinți și am simțit o tona de omizi și fluturi in stomac, de am zis că o sa explodez acolo pe loc din cauza că eram copleșită de atâtea trăiri noi. amintiri.
Cred ca la 12 ani cam asa.
Eram la bunici si ma plimbam cu o verisoara de a mea pe strada.In fata nostra au aparut doi baietii tot in plimbare si ei.Cand l-am vazut pe unul dintre ei recunosc m-am indragostit pe loc la prima vedere (a fost si prima mea dragoste). Cred ca si el m-a placut atunci caci sa si bagat cu mine in seama, mi-a zambit, mi-a facut ochii dulci iar eu copila fiind m-am rusinat atat de tare incat nu am comunicat cu el.Nu stiam cine e, cum il cheama, de unde e si mi-a parut asa de rau ca am stat ca si o muta si nu am aflat nimic iar el a plecat.
Dupa cateva zile a primit verisoara mea un apel de la un vecin sa ne cheme afara.Ia spus sa ma cheme si pe mine ca vrea cineva sa ma cunoasca (era el evident).Am satit in haine si m-am dus sa il vad ca numai la el imi statea gandul.Tot drumul ma gandeam "sa vezi acum ce vorbim ce etc" dar cand am ajuns acolo iar am mutit.Stateam pe banca unul langa altul si numai el vorbea iar eu de rusine ca m-am blocat mi-am pus capul pe umarul lui si el m-a luat in brate.Era verisoara mea si cu vecinul acolo asa ca a zis sa mergem la plimbare pana mai in colo ca stau aia in gura nostra si nu ne putem cunoste.Am pierdut notiunea timpului si se facuse deja seara.Cand am ajuns pe langa un lan de porum ne-am oprit si eu i-am spus ca trebuie sa merg acasa si atunci m-a sarutat.
Se poate intampla si asta daca nu apar unii de aici cu raspunsuri gen " Am borat pe moaca ei, mancasem o shaorma si bausem o cola inainte plus niste alcool, i-am dat cu acid "(intamplare fictiva).
Trece ea peste..Nu o poate determina sa nu mai facă squirt
Ciudat,am vrut sa dau un raspuns cuiva de aici folosind cuvantul "squirt" dar meh, inocenta m-a facut sa il sterg.
Cred ca pe la gradinita cine mai stie, oricum am fost pupacios de mic daca nu vroiau le pupam cu forta
Eu nu am avut primul meu sarut inca da nu stiu de ce ai nevoie sa stii.Esti perversa?
lorifrumushik întreabă: