| danusgs a întrebat:

Cum aflu daca colega mea de clasa ma iubeste? Acum jumate de an m-am indragostit de o colega de clasa si nu stiu cum sa aflu daca simte si ea aceleasi sentimente. Care ar fi gesturile ei care iar trada sentimentul? Va rog frumos ajutati-ma, cer seriozitate!

Răspuns Câştigător
| NatureSelf a răspuns:

In schimb cel mai usor mod de a afla asta, o privesti, si ea te priveste dar se intoarce, o invitz la o plimbare, o intreb ce muzica i place, ce film, si de acolo incolo sigur iti vei da seama. mai ales ca vorbeste cu tine, si stie ca ce vrei sa afli.

5 răspunsuri:
| Sophiee a răspuns:

Iti zambeste,vorbeste mereu frumos cu tine, iti face cate un compliment, este atenta cum se comporta cand esti prin preajma etc

| NatureSelf a răspuns:

Eu nu am vazut inca nici o fata, care sa-ti faca complimente, adic fata care nu apartine de familie, in ziua de azi rar femeia, sa-ti aprecieze propriul fel de a fii.

| danusgs explică (pentru NatureSelf):

Uneori am impresia ca si ea ma place, alte ori ca nu. problema este ca sunt cam rusinos si ea tot.

| danusgs explică:

Uneori am impresia ca ma place, alte ori ca nu. problema este cu sunt cam rusinos si ea tot.

| NatureSelf a răspuns (pentru danusgs):

Pai va potriviti perfect. amindoi timizi, pas cu pas, daca te priveste des, si apoi isi intoarce privirea, clar ca te place.