| anreyx20 a întrebat:

Cum aflu daca o fata este virgina pina a face sex cu ea?

12 răspunsuri:
| splash132 a răspuns:

Intreab-o ceva ce numai o virgina ar putea sti...rolling on the floor)nu ai cum s afli,decat daca o intrebi, iar ea sa iti spuna adevarul, lucru 99%improbabil k in cazul tuturor femeilorbig grinbig grinbig grin

| sinx a răspuns:

Pai banuiesc ca trebuie sa iei de bun ce iti zice ea. Si daca faci sex cu ea, nu inseamna neaparat ca iti poti da seama daca e sau nu virgina. Poate sa aiba un himen elastic si sa nu se intample ce te astepti tu sa se intample. Dar vroiam sa te intreb, ce importanta mai are daca e sau nu virgina? Din punctul meu de vedere ar conta doar daca ea ar minti ca e si nu e. Si cand zic asta nu ma refer la aspectul fizic ci doar ca m-a mintit. Daca iti zice ca e virgina si nu e atunci inseamna ca are ea motivele ei sa nu fie pregatita. funda?

| inger02 a răspuns:

Pai prin comportamentul ei. daca este mai timida si nu vrea sa discute despre acest subiect mereu evita cand vrei so saruti si mai mult. prin asta iti dai seama.

| anreyx20 explică:

Treaba e ca vreau sa-i fac oral,dar nu imi doresc deloc sa o fac daca si-a mai bagat cineva acolo organu... mai ales ca am auit din altii ca nu e. si de aia ma intrebam, am mai auzit de lucruri cum ar fi ca daca sanul e tare e virgina daca nu, atunci a fost f*tuta. de aia zic...

| TechnoCocktail a răspuns:

Pune-i mana pe sani daca sunt moi nu mai e virigna daca sunt tari e virginawinking

| anreyx20 explică:

Am incercat, dar nu pot sa deosebesc big grin

| Doηηa a răspuns (pentru anreyx20):

Treaba cu sânii este falsă.
Poţi s-o intrebi pur şi simplu "Esti virgină?"

| husieaihsnaodiahwdna a răspuns:

laughing nu are nici un sens daca sani sunt moi sau nu rolling on the floor ce prostieee! si o virgina poate sa aiba sani moi oh go on pff straight face iti dai seama prin comportamentul ei, vorbiti despre asta, vezi cum se comporta si oricum parerea mea pana nu i'ai sp tu sa faceti sex nu cred ca ea ti'a cerut oral, sau poate e virgina si nu e timida, posibil si asta big grin Totusi tu o cunosti cel mai bine, noi nu avem de unde sa stim. Incearca vorbind cu e, sa vezi cum se comporta, incearca sa o exciti si vezi comportamentul ei, daca stie sa faca anumite lucruri, prin atingerile ai, si multe altele...o sa-ti dai seama singur, si nu cred ca ar avea rost sa te minta ori e ori nu e nu conteaza daca o iubesti e bine daca nu straight face bye bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TechnoCocktail):

Pe bune nu stiam asta pai cum asa?

| FlorinFlorin87 a răspuns:

Daca nu o crezi baga un degetel acolo cand ai ocazia si vezi daca da inapoi, da sa nu faci asta daca nu ai cel putin 3-4 luni de relatie

| anreyx20 explică:

Nu imi este prietena, si are un prieten :d

| cocoeu a răspuns:

O intrebi
era greu sa iti dai seama nu?

Întrebări similare