Pui momeala in carligul lansetei, te orientezi unde sa o arunci si o lansezi, astepti sa vina fata/femeia sa muste momeala, vei simti asta pentru ca va trage mai greu, tragi cu putere, o sa puna contra dar stai langa un copac ca sa nu te traga in apa, ramai la adapost si dai la mulineta pana o scoti de acolo, apoi pui minciogul peste ea sa te asiguri ca nu mai are unde sa fuga.
Nu există agățat. Asta e o iluzie.
Poți intra în vorbă cu ea și te poate accepta sau te poate respinge în funcție de cum arăți și ce scoți pe gură. (astea două se pot compensa într-o oarecare măsură una pe alta).
Oh la naiba, femeile astea îs complicate
Și eu care mi-am luat lasetă și momeală proaspăta
Folosesti replici de agatat, cu cat par a fi mai penibile cu atat e mai bine, functioneaza garantat
Ii spui: Eu sunt jucator de aparate si din toate specialele pe care le-am vazut tu esti cea mai speciala.
Merge 100%, ii zici asta si faci ce vrei cu ea.
Vorbești cu ea, iar dacă transmite semnale ok, o dai pe avansuri.
Acum depinde și de femeie, că unele se câștigă cu gesturi mici și discuții interesante, în timp ce altele trebuie plimbate o oră, după care pui mâna pe ceea ce vrei. Fără vorbe. Sau cu vorbe dă colțul blocului.
Nu ți-ai luat pastile și tigaia pe care o conduci o vezi Land Rover
Aștept poze reale, scrie Silent Rain pe o foaie apoi lipsite-o pe cazanu ROVER pe care îl ai în imaginație ta
Se pare că ai uitat de perioada ta de glorie in care salamul prăjit era un lux pentru tine
CITEȘTE BINE și tu și alții care sunteți tineri.
Să vă faceți ce e ăsta și cam EXACT ca el să arătați
https://www.oradesibiu.ro/wp-content/uploads/2021/09/politist-sb.jpg
După aia așa aveți viața până să vă însurați
- vă caută femeile unde lucrați
- vin acasă la voi să facă sex cu voi
- mergeți acasă la ele și faceți și sex și mâncați
- cunoașteți ZECI și ZECI de de femei FRUMOASE de la studente la avocate, doctorițe și TOATE categoriile de femei
Femeile - CAD LEȘINATE - în fața la unul ca ăla.
Se - DEZBRACĂ MAI REPEDE - decât bărbatul când vor să facă sex cu el.
Își - ARUNCĂ CHILOȚII - și - SAR PE BĂRBAT - și bărbatul NU are timp nici măcar să își DEA PANTALONII JOS.
DECI - unul cam EXACT ca ăla din poză așa are viața până se însoară.
Care sunteți tineri să ajungeți ca ăla și o să aveți - COADĂ DE FEMEI FRUMOASE - care vă vor.
Când vreți să vă însurați faceți listă cu vreo 50 de femei care ELE vor să se mărite cu voi și o alegeți - pe cea mai FRUMOASĂ și BOGATĂ din ele
Crezi ca eu primesc ordine de la toate paduchioasele? Da-i ba drumu de aici, auzi cica sa ii scriu pe foaie numele si sa il pun pe masina ) Tu te-ai spalat cu shotgunu pe dinti si imi dai mie ordine jegoaso.