| SilentRain a întrebat:

Cum agăți o fata /femeie?
Sa nu mă luați la mișto, că mama dracu va ia laughing))

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Pui momeala in carligul lansetei, te orientezi unde sa o arunci si o lansezi, astepti sa vina fata/femeia sa muste momeala, vei simti asta pentru ca va trage mai greu, tragi cu putere, o sa puna contra dar stai langa un copac ca sa nu te traga in apa, ramai la adapost si dai la mulineta pana o scoti de acolo, apoi pui minciogul peste ea sa te asiguri ca nu mai are unde sa fuga.

13 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Nu există agățat. Asta e o iluzie.
Poți intra în vorbă cu ea și te poate accepta sau te poate respinge în funcție de cum arăți și ce scoți pe gură. (astea două se pot compensa într-o oarecare măsură una pe alta).

| SilentRain explică (pentru Hammurabi):

Oh la naiba, femeile astea îs complicate
Și eu care mi-am luat lasetă și momeală proaspăta

| Dismally a răspuns:

Folosesti replici de agatat, cu cat par a fi mai penibile cu atat e mai bine, functioneaza garantat laughing

| SilentRain explică (pentru Dismally):

Pishologie inversă, aaa îmi place

| Dismally a răspuns (pentru SilentRain):

Daa, incearca, va fi dragoste de la prima replica big grin

| raMLesS a răspuns:

Ii spui: Eu sunt jucator de aparate si din toate specialele pe care le-am vazut tu esti cea mai speciala.
Merge 100%, ii zici asta si faci ce vrei cu ea.

| raMLesS a răspuns:

Ce culoare e Land Roveru tau?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vorbești cu ea, iar dacă transmite semnale ok, o dai pe avansuri.
Acum depinde și de femeie, că unele se câștigă cu gesturi mici și discuții interesante, în timp ce altele trebuie plimbate o oră, după care pui mâna pe ceea ce vrei. Fără vorbe. Sau cu vorbe dă colțul blocului.

| SilentRain explică (pentru raMLesS):

Nu ți-ai luat pastile și tigaia pe care o conduci o vezi Land Rover
Aștept poze reale, scrie Silent Rain pe o foaie apoi lipsite-o pe cazanu ROVER pe care îl ai în imaginație ta
Se pare că ai uitat de perioada ta de glorie in care salamul prăjit era un lux pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

CITEȘTE BINE și tu și alții care sunteți tineri.

Să vă faceți ce e ăsta și cam EXACT ca el să arătați

https://www.oradesibiu.ro/wp-content/uploads/2021/09/politist-sb.jpg

După aia așa aveți viața până să vă însurați

- vă caută femeile unde lucrați

- vin acasă la voi să facă sex cu voi

- mergeți acasă la ele și faceți și sex și mâncați

- cunoașteți ZECI și ZECI de de femei FRUMOASE de la studente la avocate, doctorițe și TOATE categoriile de femei

Femeile - CAD LEȘINATE - în fața la unul ca ăla.

Se - DEZBRACĂ MAI REPEDE - decât bărbatul când vor să facă sex cu el.

Își - ARUNCĂ CHILOȚII - și - SAR PE BĂRBAT - și bărbatul NU are timp nici măcar să își DEA PANTALONII JOS.

DECI - unul cam EXACT ca ăla din poză așa are viața până se însoară.

Care sunteți tineri să ajungeți ca ăla și o să aveți - COADĂ DE FEMEI FRUMOASE - care vă vor.

Când vreți să vă însurați faceți listă cu vreo 50 de femei care ELE vor să se mărite cu voi și o alegeți - pe cea mai FRUMOASĂ și BOGATĂ din ele

| Jus7t a răspuns:

...

| raMLesS a răspuns (pentru SilentRain):

rolling on the floor Crezi ca eu primesc ordine de la toate paduchioasele? Da-i ba drumu de aici, auzi cica sa ii scriu pe foaie numele si sa il pun pe masina rolling on the floor) Tu te-ai spalat cu shotgunu pe dinti si imi dai mie ordine laughing jegoaso.

Răspuns utilizator avertizat