| RAY a întrebat:

Cum ai perceput tu fiind iubirea când te-ai îndrăgostit?

11 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fiecare iubeste in alt fel.
Unii isi pierd capul,
Altii se dedica total,
altii trebuie sa controleze tot ce face celalalt,
altii nu se pot abtine de la vechile obiceiuri (*** tot ce prind, puncteaza pe unde pot)
etc
Iar fiecare iubire e altfel.
Depinde si de omul de care te indragostesti. Poate fi chimie sau otrava la plic.

| simplaexistenta a răspuns:

Era si greu, si frumos, si minunat, si dureros. Tu?

| RAY explică (pentru simplaexistenta):

O obsesie fata de respectiva persoana, o stare de gelozie, neincredere completa, o stare de frustrare continua, bine dar eu am creierul diferit

| simplaexistenta a răspuns (pentru RAY):

Pai no, fiecare cu perceptia sa happy

| Maraa345 a răspuns:

Ca pe o nebunie.

| Mosotti a răspuns (pentru Maraa345):

Normal ca ai perceput-o ca o nebunie, ca in indragosteala e un comportament total dezechilibrat, se gandeste acela doar la celalalt, e cu capul in nori, nu e deloc ceva sanatos cum s-ar spune, e obsesie de fapt.
Iubirea aia face parte din astea.

| Maraa345 a răspuns (pentru Mosotti):

Exact

Eu nu am avut parte sa vad cum este, ma gandesc cum e asa doar din teorie. Bine, eu rezolvam cu niste antagonisti (inhibitori) de feniletilamina si rezolvam, dar eram curios cum e in prima faza.

Dar ce simteai de fapt?

O obsesie totala, neliniste, practic n-ai control asupra sentimentelor, ai face orice pentru cealalta persoana.

Mda, am inteles, nasol. Bine ca nu am avut asa ceva, mi-au placut femei destul, dar atat, nu mai mult. Daca era sa apara la mine si inhibam alea, trecea starea, ca eu nu aveam chef de din astea! Nu atarnam la celalalt.

Si cum a trecut? Lent sau brusc? Cand a inceput sa treaca cum te-ai prins? Cum incepe trecerea?

Destul de lent, iti dai seama in momentul cand simti ca nu-i iubire si este cu totul altceva.

Întrebări similare