Stiu cum te simti. si eu am fost la fel... aveam o "prietenie" de 5 ani,si tot asa:din invidie.
prb mai multi baieti te plac pe tine si mai putin pe ea, pte acest lucru a determinat'o sa te tradeze...
chiar daca o sa va impacati incearca sa te indeparterzi de ea, sa vada ca a gresit; nu ii mai spune toate secretele etc.
sper ca ti'am fost de ajutor sfatul meu...:* pupuik
Pai sti si tu fara sa iti mai spune-mi noi ca aceasta fata nu se poate numi prietena pentru ca nu iti e prietena. o adevarata prietena vrea sa fi fericita si se bucura atunci cand reusesti sa faci ceva in viata. o prietena adevarata te ajuta si iti e alaturi pentru a ajunge tu cat mai sus. asa ca draga mea o astfel de persoana cauta sa ai langa tine si doar atunci poti spune ca ai langa tine o prietena adevarata. ai mare grija la prieteni si mai ales ai mare grija cat de aproape ii ti de tine. bafta si ai grija de tine
Ar fi penibil...
Eu am patit asta si crede-ma ca am trecut peste... Mai greu, dar am reusit!
Fiecare adolescent are problema din astea cred dar daca o palci spune-i direct ca taei saturat sa av comportati ca farati spune-i ca o iubesti iar daca nu o palci ramaneti asa
razadeluna întreabă: