Teoretic ar putea, insa nu stiu cat de placut ar fi, sa se excite fata, dupa sa ia o pauza, apoi iar, apoi iar... Iar in cazul in care aceasta ar avea orgasm, sa zicem de vreo 3 ori, dupa... nu ii mai arde asa mult (in general) sa faca asta. Intervine si durerea.
Dar teoretic, se poate.
Ar fi bine pentru unii si nu pentru altii, depinde de organism, de mai multe, altii si altele dupa 1-2 n umere se satura si nu mai simt nevoia si nu ar mai rezista, altii nu se satura nici dupa 7 numere.
Depinde si de distanta necesara intre numere ca sa mearga, tot de om depinde.
Am avut multe nopți asemenea, e superb. Dar trebuie pauze în care să povestiți goi, să vă hidratați și să gustați câte ceva. Și să privești o femeie goală cum pregătește o gustare sau să umbli fără nici o grijă așa cum te-a lăsat Dumnezeu prin casă e un sentiment minunat în doi. Este posibil să reziști însă după primele 2 sau 3 numere pauzele vor deveni din ce în ce mai lungi.
Fata rezista linistit. Baiatul are nevoie de cateva pastile de potenta extra.
Nu stiu ce sa zic, dar nici-o fata nu mi-a rezistat mai mult de 1.5 ore, ce-i drept si eu eram la zero dupa durata aia.
Nici chiar toată noaptea, vreo 5-6 ore că a doua zi trebuia să mă duc la muncă, de fată nu știu ce să zic dar eu oricum ultimele două numere am rămas neterminat și am avut febră musculară o săptămână.