Teoretic ar putea, insa nu stiu cat de placut ar fi, sa se excite fata, dupa sa ia o pauza, apoi iar, apoi iar... Iar in cazul in care aceasta ar avea orgasm, sa zicem de vreo 3 ori, dupa... nu ii mai arde asa mult (in general) sa faca asta. Intervine si durerea.
Dar teoretic, se poate.
Nu stiu ce sa zic, dar nici-o fata nu mi-a rezistat mai mult de 1.5 ore, ce-i drept si eu eram la zero dupa durata aia.
Am avut multe nopți asemenea, e superb. Dar trebuie pauze în care să povestiți goi, să vă hidratați și să gustați câte ceva. Și să privești o femeie goală cum pregătește o gustare sau să umbli fără nici o grijă așa cum te-a lăsat Dumnezeu prin casă e un sentiment minunat în doi. Este posibil să reziști însă după primele 2 sau 3 numere pauzele vor deveni din ce în ce mai lungi.
Nici chiar toată noaptea, vreo 5-6 ore că a doua zi trebuia să mă duc la muncă, de fată nu știu ce să zic dar eu oricum ultimele două numere am rămas neterminat și am avut febră musculară o săptămână.
Ar fi bine pentru unii si nu pentru altii, depinde de organism, de mai multe, altii si altele dupa 1-2 n umere se satura si nu mai simt nevoia si nu ar mai rezista, altii nu se satura nici dupa 7 numere.
Depinde si de distanta necesara intre numere ca sa mearga, tot de om depinde.