Nu conteaza daca ar tine la mine mult, dar sunt singura ca inauntrul lui va fi foarte gelos.
Toti baietii ar fi. Chiar daca n-o arata, le vine sa ne ia de par.
Probabil mi-ar face si o morala si ar vrea sa afle tot, tot, cu lux de amanunte ce am facut, ce am vorbit.
Pup.
Ar sti ca a fost o inatalnire intamplatoare, fiindca daca era una programata, il luam cu mine. Are deplina incredere in mine, n-ar avea probleme.
Buna, tinand cont de faptul ca desi prietenul meu are incredere in mine, e destul de gelos si poarta pica tuturor fostiilor mei prieteni, nu a fost cazul pana acum sa ma intalnesc cu vreun fost prieten, insa cred ca daca i-as spune poate nu s-ar supara dar daca ar afla din alte surse atunci cred ca mi-ar face un scandal monstruos ca de ce nu i-am zis si sigur ar crede ca l-am inselat sau ca am ceva cu el, il stiu ca e gelos su cam posesiv, sigur ar incepe sa imi ceara explicatii ca unde, cand cum, de ce; pff...asta e; oricum stie ca il iubesc mult ca i-am dovedit asta dar el nu inghite pe niciunul cu care am fost eu si sigur, cat de cat tot ar fi deranjat.
De obicei eu i-aş spune ei dacă m-aş întâlni cu vreo fostă, deşi acum amândoi locuim departe de oraşele natale aşa că e practic imposibil asta.
Oricum, depinde foarte mult ce înţeleg partenerii prin "a întâlni". Eu personal nu am nimic împotrivă dacă se întâlnesc pe stradă, poartă o conversaţie civilizată de 5-10 minute şi-apoi îşi văd de treabă. La fel procedez şi eu că doar oameni suntem, nu animale.
De asemenea, dacă vreun "fost" de-al prietenei ajunge... să spunem guvernator BNR şi ea se înscrie pentru un post acolo, eu sincer n-aş avea nimic împotriva nici a unei întâlniri programate căci poate-i dă ceva avantaj. Dar, desigur, asta-i ipotetic.
În orice caz, nu aş face mare tam-tam din chestia asta că s-a văzut ea cu fostul. Da, dacă episodul s-ar repeta... să spunem de 3-4 ori într-o lună, atunci poate aş începe să "cârâi" puţin, dar aşa... suntem oameni ce mama naibii?!
Daca ar fi o intalnire intamplatoare, s-ar bosumfla un pic dar nu ar face ceva anume.are incredere in mine. iar daca ar fi programata.nu- ar fi ca nu mai am treaba cu nici un fost
Nu as reactiona urat caci sunt sigur de ceea ce simte pentru mine, si ceea ce nu simte pentru el
Depinde in ce circumstante v-ati intilnit, daca pur si simplu prieteneste atunci nu are motiv sa se ingrijoreze. Dar daca a fost ceva mai mult da.Depinde deoarece baieti sunt gelosi daca au motiv ca sa fie.
Buna! Cred ca mi-ar face o morala pe care sa mi-o amintesc.Asta pentru ca-i foarte gelos
Dacă ar fi o întâlnire din bun senin s-ar bosumfla puţin, iar dacă ar afla ca am "premeditat" o întâlnire cu fostul s-ar supăra iţi dai seama. S-ar nărăvii mai mult, şi-ar face bot.:-
Cred ca ne-am certa si daca ma va ierta mai tirziu o sa-mi roada mintile cu asta simi va tot arunca in fata ca eu am facut asa ceva dar el nu, dar totusi mai bine sa nu afle
Depinde de ce ii trece prin minte
majoritatea baietilor sunt gelosii si la nervi daca mai ar fi si fostul prin preajma ar iesii un ditamai scandal...
Pai am fost chiar lasuc cu fostul si 2 prietenen alt foststa exact langa mine.stie ce fac si unde ies si nu are de ce sa fie gelos
lucyaneya întreabă: